Zuii Flora Maxi Lash Mascara

2g | Riklig Naturlig Formula

Fina Fransar

Att färga ögonfransarna är en underlig aktivitet, om man tänker efter – varför skulle en blond eller rödhårig kvinna passa bäst i svarta ögonfransar? Men detta skönhets moment, som är nödvändigt för många kvinnor varje dag, finns för att öppna upp och framhäva ögonen samt göra dom strålande vackra. Längd, volym och definiering är det man hör skönhets fantaster prata om, men även den alldagliga kvinnan då vi alla söker efter en perfekt lösning. Dock är det viktigt att vårda och ge näring till våra fransar samtidigt som vi framhäver dom. En naturligt baserad formula berikad av botaniska ingredienser, kan vara det exemplariska sättet att lyckas med dessa två syften.

Zuii Flora Maxi Lash Mascara

Ögonfransar är ömtåliga – Lika mycket som vi vill ha en skarp look, så måste vi också tänka på att vårda varje litet hårstrå. Zuii visste om att i naturen så fanns kunskapen, så dom använde en blandning av kraftfulla botaniska ingredienser i sin Flora Maxi Lash Mascara. Naturligt Bivax används till de dyraste mascarorna världen över, känd för sin långvariga kapacitet. Återfuktande faktorer såsom Kokossmör och Aloe Vera som både vårdar fransarna och ger en len och smidig applicering. Blommorna Ros, Geranium samt Kaprifol är världskända för sina egenskaper och används för att just tillföra dessa kvaliteter till din skönhet. Genom att applicera Flora Maxi Lash Mascara med antingen ett lätt svep för en naturlig look, eller några extra lager för att bygga upp en dramatisk glamour effekt, så både framhäver du och vårdar skönheten som naturen försett dig med.

Full Innehållsförteckning

Cera Alba (Naturligt Bivax)*, Vatten, Glycerin*, Alkohol*, Pelargonia, Graveolens (Geranium) Blomolja*, Theobroma Cacao (Kokos) Frösmör*, Rosa Damascena (Ros) Blomolja*, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Olja*, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Blomextrakt*, Camellia Sinensis Extrakt*, Aloe Barbadensis Blad (Aloe Vera) Juice*, Urtica Dioica (Nässla) Bladextrakt*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera*, Cellulosa, Cetearylalkohol, Tokoferol, Lonicera Caprifolium (Kaprifol) Extrakt*, Stearinsyra, Kaolin.

Kan Innehålla (+/-): CI 77491 CI 77492 CI 77891 CI 77499

* Certifierade Organsika Ingredienser

Använding

Flora Maxi Lash Mascara är perfekt utformat för att vara ett enkelt och njutbart tillägg i din vardagliga skönhetsrutin. Försäkra dig om att dina fransar är fria från oljor och fukt. Applicera ett jämnt lager till ögonfransarna och ge tid för att torka. Applicera ett till lager för önskad effekt, glöm inte torktid. Kontrollera alla ingredienser innan användning för första gången. För att försäkra dig om att alltid vara redo, föreslår vi att du investerar för långsiktigt bruk.