Zuii Eyeshadow Palette

1.5g | Ögonskugge Palette
:


Färg

Fantastiska Ögon

Ögon, som också kallas ”speglarna till vår själ”, är ofta kärnpunkten för kvinnans djupaste skönhet. Med alla unika former, färger och storlekar, kan dom kommunicera mycket om vad vi kvinnor vill säga. Med så många fantastiska nyanser som finns i naturen, varför skulle vi inte vilja utnyttja dessa till denna del av vår skönhetsrutin?

Zuii Eyeshadow Palette

Man hade två önskningar när man skapade Zuii Eyeshadow Palette - färg och vård. Dessa starkt pigmenterade puder, kombinerat i en blandning av fyra färger, är tillverkat av naturliga ingredienser och berikad med botaniska faktorer. Så att du kan försäkra dig om att dina skönhetsvanor är vårdande för din hy. Aromatisk Jasmin och Ros har blandats tillsammans med Kamomill för en lugnande och rogivande effekt. Även uppfriskande Aloe Vera kombinerat med återfuktande Jojoba. Varje nyans är rikt av pigment för att ge en skinande och framhävande lyster så att du kan få ut allt av din unika skönhet. En färgpalett framtagen av experter, så att du kan experimentera och matcha för att finna din egna look.

Full Innehållsförteckning

Damascenerros Blomma*, Jasminum Officinale (Jasmin) Blomma*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomma*, Aloe Barbadensis Bladjuice*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Fröolja*, Mica, Caprylic Kapryl Triglycerid, Kamomill Recutita Blomextrakt*, Equisetum Arvense Extrakt*, Urtica, Dioica (Nässla) Bladextrakt*, Magnesiumstearat, Tokoferol, Askorbylpalmitat.

Kan innehålla (+/-): CI 77007 CI 77289 CI 77491 CI 77492 CI 77499 CI 77510 CI 77891 CI 77947 CI 77742 CI 75470

* Certifierade Organiska Ingredienser

Användning

Denna färgpalett är unikt utformad för att bli ett njutbart och glatt tillägg i ditt skönhetskit. Applicera den första färgen från Eyeshadow Palette på ditt ögonlock, bygg sedan på med valfri färg från paletten med så många lager du vill. Du kan kombinera med andra Zuii Eyeshadows, Eyeliner eller Mascara för en intensiv fantastisk look. Läs igenom ingredienserna innan användning. För att du alltid ska vara redo att applicera din ögonskugga, föreslår vi att du investerar för långsiktigt användning.