Younger Hands

75ml Kräm | Fuktberikande handkräm
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

Händer och åldrande

När det kommer till ålderstecken spenderar vi stora mängder tid och pengar när det gäller hudvård till våra ansikten, men vi glömmer gärna händerna. Händerna kan ofta avslöja vår ålder och om de utsatts för miljöfaktorer, som skadliga UV-strålar från solen, kemiska produkter eller uttorkande väder, så kan du ofta bidra till att vi ser äldre ut än vad vi faktiskt är. Det är därför det är så viktigt att ta hand om våra händer och se till att de inkluderas i vår dagliga hudvårdsrutin.

Essentiella, aktiva komponenter i Younger Hands

Skydda
Solens UV-strålar kan spela en stor roll för förtida ålderstecken, så för att skydda händerna har formulan en SPF på 15. Utöver det, innehåller den Niacin eller vitamin B3, som bidrar till hälsa och underhåll i en normal hud.

Föryngra
Line Factor 10 består av en kombination av olika aktiva ingredienser och sägs efterlikna hudens naturliga extracellulära matrix för att främja processen för cellförnyelse. Detta kan hjälpa dig att föryngra huden, att göra den smidigare och fylligare.

Bevara fukten
Som det bioaktiva komplex det är, består Uniprosyn PS18 av nödvändiga molekyler för att stötta hudens naturliga skyddsbarriärer. Det är dessa som håller nere vätskeförlusterna och ser till att bevara fukten i cellerna. Håller du dessa starka kan det alltså hjälpa dig till en len hud.

Ljusa upp
Mjölksyra kan vara helt fantastiskt för huden i och med att det är känt för att vara en mild ingrediens som hjälper till att få bort döda hudceller. Phyllanthus Emblica har en kompletterande nytta, eftersom det innehåller vitamin C som ljusar upp. Tillsammans dessa hjälpa mot pigment- och solfläckar.

Full innehållsförteckning

Vatten (Aqua), etylhexylmetoxycinnamat, mjölksyra, glycerylstearat SE, cetearylalkohol, butylmetoxidibensoylmetan, fruktextrakt från phyllanthus emblica, butylenglykol, natriumhydroxid, cyklopentasiloxan, niacinamid, fröextrakt från hibiscus abelmoschus, hydrolyserat havreprotein, adenosintrifosfat, PEG-20 stearat, cyclohexasiloxan, , BHT, PVP, stearylalkohol , cetearet-20, fenoxietanol, metylparaben, etylparaben, butylparaben, propylparaben, kaliumcetylfosfat, PEG/PPG-18/18 dimetikon, PEG-100 stearat, imidazolidinylurin, pentylenglykol, xantangummi, aromämne (parfym), citronellol, hexylkanal, butylfenylmetylpropional, linalool, dinatrium EDTA.

Användning

Det som är så bra med Younger Hands är att det inte finns något bestämt sätt som man måste använda krämen på, utan det är helt upp till dig och dina händers behov. För allmän användning föreslår vi att du använder den morgon och kväll, samt när det behövs under dagen. För användning applicerar du krämen på handryggen och masserar in.

På samma sätt som du alltid bör göra när du provar en ny hudvårdsprodukt så föreslår vi ett patch-test 24 timmar innan du använder krämen första gången, och kontrollera innehållsförteckningen av allergiskäl. Placera utom räckhåll för barn.