Ultra Hair Away

120ml Spray | Hårbortagninsspray riktat mot oönskat hårväxt

Den Obekväma Jakten på Skönhet

De flesta personer har tagit bort hår från ansiktet eller kroppen någon gång - kanske genom vaxning, rakblad eller pincetter! Trots att detta kan leda till rodnad, ömhet eller utslag använder sig allt fler människor av dessa tekniker för att nå målet i form av en slät, hårfri hud och kropp. I och med att depilation blivit en universell förväntan är vi inte förvånade att forskare letar efter nya innovativa metoder i ett försök att undvika tidskrävande och dyra hårborttagningsmetoder och eventuell skada på huden.

Framtiden av Hårborttagning: Enzymteknologi!

Hur underbart vore det inte att upptäcka en naturlig metod för att bli av med oron kring oönskat hår i ansiktet och på kroppen, som tar itu med problemet innan det ens är synligt? Denna metod kan involvera enzymer! Forskning har visat ett samband mellan användningen av enzymer och fördröjning av hårväxt, med lovande resultat. Denna metod är rakt på sak och kommer säkerligen erövra hårborttagningsmetoder!

Ultra Hair Away Spray

Denna otroligt innovativa spray har ett enkelt mål - att hjälpa dig att slippa regelbunden hårborttagning! Ultra Hair Away har, genom noggrann övervägande, blandat exotiska fruktenzymer med återfuktande och försvarande element som strävar efter att vårda din hud och upprätthålla en silkeslen, mjuk känsla. Glycerin, även känt som Glycerol, används här för dess briljanta återfuktande förmågor, väsentlig vid att hjälpa till att återfukta kroppen efter den uttorkande effekten av många depileringsprocesser. Samtidigt innehåller den Urea som är känt för att försvara mot öm irritation. Denna unika blandning är specifikt framtagen för att hjälpa dig ta itu med dina lurviga problem, och se till att du kan njuta av synen och känslan av en helt hårfri kropp!

Depilation Zones

  • Ansikte
  • Rygg
  • Armar
  • Bikinilinje
  • Bröst
  • Armhålor
  • Mage
  • Ben

Fullständiga Ingredienser

Water, Polypropylene Glycol, Glycerol, Disaccharides, Urea, Dithiothreitol, Edta, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Extracatable Fruit Derivatives.

Använd Ultra Hair Away

För optimala resultat, applicera rikligt med spray på problemområde direkt efter att ha använt dig av hårborttagningsmetod av ditt val och massera in. Låt huden absorbera sprayen utan att skölja av den. Om du vill kan du sedan smörja in dig med din favorit hudkräm. Använt två gånger per dag första veckan, sedan minst en gång per dag tills du känner dig nöjd med resultatet. Fortsätt att använda regelbundet, två eller tre gånger per månad, för att bibehålla ett tillfredsställande resultat.

Råd

Ultra Hair Away är en naturlig metod att stoppa hårväxt baserad på växtenzymer som hjälper dig att ta tag i dina bekymmer. Det är dock, som med alla hudvårdsprodukter, rekommenderat att man kollar igenom alla ingredienser vid händelse av individuella allergier. Det är även rekommenderat att man gör ett hudtest dagen innan produkten används för första gången.