TRX2 Kapslar

90 Kapslar | Kosttillskott med Carnipure för tunt hår
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

De flest människor drabbas av håravfall någon gång i livet och 50 % av alla i övergångsåldern upplever att de tappar hår. TRX2 kapslar är ett kosttillskott som innehåller naturliga ingredienser och verkar för att motverka håravfall. Detta genom aktiva ingredienser som gradvis bromsar processen av håravfall. Dessutom verkar kosttillskotten för att ge tjockare, starkare och fylligare hår genom att stimulera hårväxten på en molekylär nivå.

 • Bidrar till synligt tjockare, starkare och fylligare hår
 • Utvecklad av ett forskarteam vid Oxford Universitet
 • Hjälper till att återfå hårväxt på en molekylär nivå
 • Enligt studie upplevde 87 % av användarna märkbara förbättringar
 • Förser hårsäckarna med viktiga näringsämnen som förbättra hårets hälsa
 • Enkel och diskret att använda
 • Fri från gluten, artificiella ingredienser och konserveringsmedel, vilket gör den lämplig för vegetarianer
 • Har hjälp tusentals nöjda kunder världen över

TRX2 är gjord av högkvalitativa ingredienser och är utvecklad av ett forskarteam vid Oxford Universitet. Nu kan du på ett enkelt, säkert och diskret sätt motverka håravfall samt återfå friskt och starkt hår. Unna dig TRX2 – ditt hår kommer att tacka dig!

 • Cruelty-Free

*Alla resultat är individuella och kan därför variera

Vad är TRX2 och hur fungerar det?

TRX2 är ett naturligt kosttillskott mot håravfall som kliniskt bevisat förbättrar hårtillväxten hos 87 % av användarna. Våra hårsäckar innehåller kaliumkanaler som transporterar kalium till håret, en viktig beståndsdel för att upprätthålla friskt och starkt hår. Med åldern slits dessa kanaler ut och håret blir tunnare samtidigt som håravfall börjar bli synligt. TRX2 innehåller en kombination av L-Carnitine, nikotinsyra och kalium som stimulerar utslitna kaliumkanaler. På så sätt hjälper dessa kosttillskott till att motverka håravfall samt att producera nya, friska och starka hårstrån.

TRX2 är enkel och diskret att använda och du behöver endast ta 3 tabletter om dagen för att få tillbaka ditt friska, starka och fylliga hår. Precis som med de flesta naturliga kosttillskotten varierar resultatet från person till person men störst effekt ges vid tidigare stadie av håravfall.

Hur använder jag TRX2?

TRX2 är mycket enkel och diskret att använda. För optimalt resultat är det rekommenderat att inta 3 kapslar varje dag, fördelaktigt i samband med måltid. Du kan själv välja ifall du vill ta alla kapslar på en gång eller ta dem separat vid varje måltid.

Ta 3 kapslar dagligen. Antingen 1 kapsel under tre tillfällen per dag, alternativt alla 3 kapslar vid ett och samma tillfälle.

Användare av Trx2 har vittnat om att de har kunnat se märkbara resultat inom 3-12 månader. Majoriteten har märkt av ett positivt resultat efter 5 månader

När kan jag börja se resultat?

Majoriteten av alla användare upplever märkbara resultat efter 5 månader. Men som med de flesta naturliga kosttillkosten varierar resultatet beroende på person och hårtyp. En del användare upplever därför resultat redan efter 12 veckor medan andra upplever resultat efter 8-12 månader. Det är därför viktigt att ha tålamod när du använder dessa kosttillskott och inte avsluta behandlingen bara för att du inte ser resultat efter några veckor.

Finns det några biverkningar?

TRX2 är tillverkad av 100 % naturliga ingredienser och är kliniskt testad för säker användning. Du bör därför inte uppleva några negativa biverkningar. Men om du har allergier bör du läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Om du har känslig hud kan du uppleva rodnader på grund av nikotinsyra, som är en av ingredienserna i kosttillskotten. Detta är dock normalt och övergående.

Vad innehåller TRX2?

L-Carnitine tartrate, vegetable capsule (hydroxypropylmethyl-cellulose), kaliumklorid, L-Leucine, isoleucine, valine, nikotinsyra, zinc, magnesium stearate, biotin and selenium.

Hur beställer jag TRX2 mot håravfall?

Du kan snabbt, enkelt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan flera olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Toppen! Tack!

  NK

 • Jag har tagit Trx2 ett tag nu och tycker verkligen att det fungerar för mig

  A

 • Toppen produkt hade provat allt men så hittade jag denna och det har verkligen hjälpt. Så nöjd!

  A

 • Bra med storpack, snabb leverans.

  D

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.