måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

TRX2

Välj kategori

TRX2
Visa som
Sortera efter

Hur TRX2 ™ kosttillskott kan öka hårväxten

TRX2 ™ Molecular Hair Growth Supplement verkar på kaliumkanaler, små porer som bildar proteinstrukturer som styr transporten av kaliumjoner över hårfollikel cellmembran. Friska kaliumkanaler är viktiga för att bibehålla hårfollikernas fulla biologiska aktivitet. TRX2-forskare har visat att när människor upplever håravfall minskar funktionen av kaliumkanaler inom hårsäckar. Effekten är nedsatt membranpotential och avbruten jontransport över hårfollikernas cellulära membran - vilket resulterar i krympande folliklar och därav tunt hår.

Baserat på denna undersökning utvecklades TRX2 genom en lösning för att stimulera hårväxt på molekylär nivå: Stimuleringen av kalium-jonkanaler inom hårsäckar. TRX2 ™ Molecular Hair Growth Supplement underlättar införandet av bränsle (aminosyror, lipider och reglerande föreningar) i hårfollikeln och stimulerar produktionen av nya kaliumkanaler - försenar håravfall och växer nytt, friskt hår.

TRX2 ™ när det används i kombination med minoxidil

Topoxiskt applicerat minoxidil är ett av de mest använda behandlingsalternativen mot håravfall hos man och kvinna. Det kliniska resultatet av minoxidil-baserad behandling är emellertid ofta en besvikelse. I många fall är svarsfrekvens begränsade och effekten minskar eller försvinner över tiden efter fortsatt användning.

Ursprungligen utvecklades minoxidil som ett oralt antihypertensiva läkemedel, men en frekvent bieffekt var hårväxt. Den detaljerade verkningsmekanismen för minoxidil på hårsäckar är oklart. Men känd som en potent kalium - öppnare kan det antas att läkemedlet riktar sig till samma små protein konstruktioner (kaliumkanaler) TRX2 ™ gör. Nya studier visar att minoxidils förmåga att binda till kaliumkanaler och fungera som en effektiv kanal öppnare inom hårfolliklar hos människor varierar mellan patienter. Detta kan bero på att varje patient har olika genetiska susceptibiliteten. TRX2 ™ s kaliumkanal aktiverande näringsämnen fungerar bra i kombination med befintliga minoxidilbaserade behandlingsregimer som Rogaine ™ (Regaine ™ eller RIUP ™). Vårt proprietära TRX2 ™ hårväxt komplex har visats i studier som hittills utförts för att öka den övergripande effekten av minoxidil behandling och att förbättra resultaten avsevärt även för de patienter som inte tidigare haft positiva svar.

Anmäl dig till vår nyhetsbrev