Foligain Conditioner for Women

236ml Balsam | Med 2% Trioxidil För Förtunnat Hår

Vad är Foligain Trioxidil 2 % Balsam

Detta balsam är en behandling mot håravfall som inriktar sig på att återföra hälsan till hårbotten. Produkten har testats åtskilliga gånger och har gång på gång visat sig vara effektiv i att hjälpa hårets återväxt samt att förhindra ytterligare håravfall. Den främjar även hälsan hos hårbotten och hårsäckarna.

Hur fungerar Foligain Trioxidil 2 % Balsam?

Foligain balsam innhåller arginin, citrullin och ornithin, som samverkar för att öka blodcirkulationen i hårbotten och öppna upp dina kaliumkanalser. Dessa kanaler är avgörande för hårsäckarnas funktion. Allt detta bidrar till en ökad hårväxt och hjälper till att förhindra ytterligare håravfall.

Foligain balsam innehåller och effektiva aminosyror och proteiner som stimulerar hårsäckarna och ger en snabbare hårtillväxt. Aminosyror och Biotin förhindrar att håret bryts av och ger dig ett starkare och slätare hår.

Produkten innehåller även de mycket effektiva ingredienserna Ginseng och Emuolja som båda innehåller antioxidanter och har antiinflammatoriska effekter som förbättrar hårcellernas återfuktning – tillsammans motverkar detta håravfall och ger dig en sund hårbotten.

Vilket resultat kan du förvänta dig?

Foligain balsam riktar sig mot den vanligaste orsaken till håravfall, nämligen Androgenetisk Alopeci. Detta kallas också vanlig skallighet, och återfinns hos både män och kvinnot. Androgenetisk Alopeci påverkar miljoner vuxna människor världen över. Foligain CW erbjuder den allra bästa kuren mot håravfall och kan hjälpa dig att motverka detta problem. Med Foligain balsam kan du få en friskare hårbotten och stimulerad hårväxt.

Såhär använder du Foligain Trioxidil 2 % Balsam

Du kan med fördel börja med att tvätta håret med Foligain SR Schampo mot håravfall. Skulle du inte ha detta schampo kan du tvätta håret med vilket schampo som helst och därefter använda en liten mängd av balsamet. Massera in det i hårbotten och låt verka ca 1 minut. Skölj därefter grundligt.

Produkten är endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Håll produkten utom räckhåll för barn. Skulle du få problem med irritation, rödhet eller obehag, avbryt genast behandlingen och ta kontakt med din läkare eller vårdcentral för råd och hjälp.