Skin Doctors T-Zone Control

150ml Cleanser | Oljekontroll till Daglig Ansiktsrengöring
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

The T-Zone

Oljighet uppstår troligast i ett tydligt identifierat område i ansiktet – över pannan och ner över näsan, i en T-form. Denna zon orsakar de flesta problem för oss då det leder till fläckar, pormaskar och påfallande glans. Men för en del, de med kombinerad hy, är resten av hyn omärkt av överflödig talg – de kanske till och med har torr hud på sina kinder eller lider av rodnader samt irritation som kräver ett finkänsligt tillvägagångssätt. Att hitta en produkt som hjälper till med att ta itu med flera av dessa bekymmer kan kännas totalt hopplöst. Och då finns det trots allt en rad alldeles utmärkta lösningar som kan leda till ett sätt att balansera behoven för olika hudtyper.

Skin Doctors Cleanser

Ett företag som har hängiven forskning, tid och resurser för att hjälpa dig att rikta in dig på T-zonen är Skin Doctors Cosmeceuticals. Med vetenskaplig precision har de slagit samman två innovativa ingredienser, som syftar till att tvätta bort de orenheter som kan leda till glans, såväl som vardagens ytligt förekommande olja, med en varaktig påverkan. Båda de aktiva ingredienserna är kraftfulla om än milda, och syftar till att återbalansera din huds glödande skönhet, så att den åter kan återupprätta den naturliga komposition den behöver.


Acnacidol™ BG
Denna unika aktiva ingrediens syftar till att agera på den fysiologiska balansen av hud som är benägen att verka oljig samt de följande fläckarna. Den rengör varsamt bort oönskade föroreningar och andra föreningar tillåter huden att andas, så den åter kan upprätthålla en hälsosam balans av talg.

Evermat™
En innovativ, kliniskt driven aktiv ingrediens, vars syfte är att hjälpa till att hantera och kontrollera glansen som producerats av talg, samt till att minimera framträdandet av öppna porer. Genom att rikta in sig på dessa områden, så strävar den efter att förfina hudens kvalitet, i hopp om att efterlämna ditt ansikte med ett hälsosamt och matt utseende.


Fullständig ingredienslista

Vatten (Aqua), Coco-Betaine, Glycerin, Propanediol, Cocoamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Enantia Chlorantha Barkextrakt, 10-Hydroxydecanoic Acid, Sebacic Acid, 1,10-Decanediol, Oleanolic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Laurel Glucoside, Stearyl Citrate, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Användaranvisningar

Skin Doctors T-Zone Cleanser är ett behaglig, lindrande och tillfredsställande tillskott till din hudvårdsrutin. Den är perfekt för både män och kvinnor och kan kombineras med andra produkter ur Skin Doctors sortiment, såsom T-zone Control Cream. För att använda ska du applicera gel på våt hud varje morgon och kväll. Massera varsamt in med fuktiga händer tills det löddrar och skölj sedan av ordentligt. För att få ut det mesta av denna fantastiska produkt, använd två gånger dagligen under en oavbruten kontinuerlig period.

Råd

Denna rengöring är en varsam och lindrande produkt som baserats på naturliga derivat och som syftar till att tillhandahålla dig med förstklassig hudvård av högsta möjliga kvalitet. Rengöringsprodukten har inga kända bieffekter. Men precis som vid alla nya produkter, rekommenderar vi att man noggrant läser igenom ingredienserna för att kontrollera om det finns personliga allergier. Lapptest 24 timmar innan användning för första gången.