Svavel Hand- & Ansiktstvätt

250ml Cleanser | För alla hudtyper

Det fantastiska “Engelska Spaet”

Många har hört talas om “Det Engelska Spaet” men vet inte varför det har detta namn. Det går tillbaka ända till sextonhundra talet när Drottning Elizabeth’s läkare upptäckte mineralrika hälsokällor i den lilla staden. Med insikten att vattnet hade många fördelar för huden fick staden det passande namnet ‘Det Engelska Spaet” Tack vare de fantastiska vattnen har det blivit populärt för dess exklusiva spa behandlingar ända sedan dess och besökare har flockat från hela världen för att uppleva dessa fantastiska effekter.

Hudvård och Svavel

Svavel är en essentiell mineral i kroppen och finns i nästan varje cell. Den är speciellt framträdande i huden, håret och naglarna där dess roll är att hjälpa med kroppens naturliga produktion av kollagen. Detta är en viktig protein som fungerar som en byggsten för huvudstrukturen hos cellerna. Resultatet av detta är att kollagen, och därför svavel, är viktigt för hälsan och underhåll av huden. Detta är också varför svavel anses vara ‘naturens skönhetsmineral’ och varför det har ökat i popularitet hos naturliga lyxmärkens hudvårdsprodukter.

Harrogate Sulphur Hand and Face Wash

För att göra det bästa av Harrogate’s naturliga under och dess mineralrika hälsokällor, är Sulphur Hand and Face wash designad för att vara ett skonsamt sätt att avlägsna smuts och rena huden. Tack vare inkluderingen av Vitamin E och andra fantastiska ingredienser för huden hjälper den även att återfukta och ge huden näring för att uppnå lyster och ett hälsosamt utseende. Denna underbara tvätt har även citrongräs olja i sig för en uppfriskande doft. Eftersom att den återfuktar medan den rengör är den användbar för alla hudtyper, speciellt för de med hudirritationer eller torr hud. Tack vare dess skonsamma rengöring är den utmärkt för dagligt användande och är därför ett perfekt tillägg till vilken föredragen hudvårdsrutin som helst.

Alla ingredienser

Aqua (Vatten), Natrium Lauretsulfat, Kokamidopropyl Betain, Cocamid DEA, Polysorbat-20, Natriumklorid, Glykol Stearat, Cymbopogon Schoenanthus (Fragrance), Tocopherolacetat (Vitamin E), Kolloidalt Svavel, Bensylalkohol, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon, Citronsyra, Cl 42090 (FD & C Blå Nr I).

Användning

Eftersom att Sulphur Hand and Face Wash är mild nog att använda vardagligen för alla hudtyper kan det vara det perfekta alternativet för att rengöra din hud. Vid användning, applicera en liten mängd av tvätten på blöta händer eller ansikte. Massera försiktigt in i huden och tvätta sedan bort med vatten. För att få ut det mesta av denna naturliga hudtvätt rekommenderar vi att du använder ett komplett sortiment av Harrogate hudvårdsprodukter.

Råd

Eftersom att denna Sulphur Hand and Face Wash är gjord från helt naturliga ingredienser är den säker att använda utan några kända bieffekter. Vi råder dock att du vid första användning av nya hudvårdsprodukter läser igenom ingredienserna för att kolla efter personliga allergier. Denna ansiktstvätt är skapad för yttre användning endast, använd därför inte runt ögonen och munnen.