Svavel Kroppstvätt

250ml Cleanser | Med Vitamin E och Essentiell Olja

Harrogate’s kända “Det Engelska Spaet”

Du kanske har hört talats om Harrogate’s är känt som en spa stad i England och kallas ofta för just ‘Det Engelska Spaet’. Det fick detta namn efter 88 mineralrika hälsokällor upptäcktes i staden för flera årtionden sedan. De visade sig att dessa hälsokällor innehöll svavel, järn och salt vilket alla har bra egenskaper för huden och är därför perfekta för naturliga skönhetsrutiner och spa behandlingar. Tack vare detta blev den tysta lilla staden Harrogate populär för dess skönhetsbehandlingar och många besökare har flockats till staden sedan dess för att pröva på dess spa behandlingar.

Svavel för huden

Svavel finns i nästan varje cell i kroppen och är klassad som en essentiell mineral. Den är extra viktig för huden, hår och naglar då den hjälper med kroppens naturliga produktion av kollagen. Proteinet kollagen har en stor roll i strukturen av celler och håller huden stark och elastisk. Detta är varför svavel har blivit en populär ingrediens i lyxiga, naturliga hudvårdsprodukter och varför det är känt som ‘naturens skönhetsmineral’.

Harrogate Sulphur Body Wash

Harrogate Sulphur Body Wash är framtagen för att rengöra huden och samtidigt skydda och ge näring. Till en början med innehåller den det exklusiva, naturliga mineralvattnet från Harrogate’s hälsokällor som är rika i svavel. Denna premium tvätt innehåller även en mängd näringsrika och revitaliserande ämnen som Vitamin E och är dessutom berikat med härlig Citronella Oil för en uppfriskande doft som håller både under och efter tvätt. För att göra det ännu bättre, tack vare dess naturliga ämnen är den lämplig för alla hudtyper och för dagligt användandet. Den är därför lätt att anpassa till en redan existerande hudvårdsrutin!

Fullständiga Ingredienser

Aqua (vatten), Natrium Lauretsulfat, Ammonium Laurylsulfat, Kokamidopropyl Betain, Cocamid DEA, Polysorbat-20, Glykol Stearat, Tocopherylacetat (Vitamin E), Cymbopogon Nardus (Fragrance) (Citronella Essential Oil), Kolloidalt Svavel, Bensylalkohol, Metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, citronsyra, C1 42090 (FD & C Blue No.1)

Användning

Eftersom att Sulphur Body Wash är framtagen för att användas dagligen är den perfekt för de som är ute efter ett enkelt sätt att ta hand om sin hud. För att använda denna kroppstvätt, applicera helt enkelt på blöt hud och massera in tills det skummar. Använder över hela kroppen i den mängd du önskar och skölj sedan av med vatten. För att få ut det bästa av produkten rekommenderar vi att den används med hela sortimentet av Harrogate hudvårdsprodukter.

Råd

Denna svavel kroppstvätt är gjord av en mängd olika naturliga ingredienser, inklusive spring water direkt från Harrogate’s ‘Engelska Spa’. Detta betyder att den är skonsam för alla hudtyper och inte har några kända bieffekter. Det är dock rekommenderat att du vid användning av alla nya hudprodukter, speciellt om du har känslig hud, läser igenom listan på alla ingredienser för att kolla efter individuella allergier. Denna produkt är gjord för extern användning.