Soothing

30ml Lotion | Lugnande kräm

Vem bör använda South Beach Skin Soothing Lotion?

Produkten är optimal för dig som använder dig av vaxbehandlingar eller rakning och önskar hjälp med att förhindra uppkomsten av irritation samt inåtväxande hår. Produkten kan användas på alla hudtyper och är till för både män och kvinnor. Denna effektiva lotion kan likväl användas vid irritationer som orsakats av torr hud eller vid solskada.

Hur verkar South Beach Skin Soothing Lotion?

Lotionens formula bestående av naturliga ingredienser, som kan bidra med att lugna irritation till följd av rakning, vaxbehandling, torr hud eller solskada. Extrakt från Aloe vera och andra naturliga ingredienser som avokadoolja och gurkextrakt kombineras för att hjälpa till att förhindra uppkomsten av irritation och inåtväxande hår. Denna lotion efterlämnar inga rester och gör inte huden klibbig. Du bör alltid komma ihåg att då ingredienserna i denna produkt är naturliga, kan resultatet variera från person till person.

Hur används det?

För bästa resultat rekommenderas daglig användning av lotionen, i synnerhet efter vaxning eller rakning. Eventuella inåtväxande hår bör avlägsnas, helst med en pincett, och därefter bör området rengöras grundligt med varmt vatten och tvål. Använd därefter South Beach Skin Soothing Lotion Solution och se till att det täcker hela området med hjälp av små cirkulära rörelser. Fortsatt användning av lotionen kommer att bidra till att reducera irritation och förebygga eller reducera uppkomsten av inåtväxande hår.

Det kan användas överallt på kroppen, inklusive ansiktet.

Ingredienser

En lotion är bara så bra som de ingredienser den innehåller. Detta är anledningen till att South Beach lägger stor vikt vid kvaliteten på deras ingredienser. Några av de viktigaste ingredienserna är som följer:

Aloe Vera
Denna ingrediens är känd för att främja hudens elasticitet och hjälper till att lindra irritation. Dessutom kan det också återfukta och ge näring åt huden.
Gurkextraktt
Bidrar till att främja frisk och strålande hud genom att bekämpa inflammation och minska irritation.
Avokadoolja
Denna ingrediens är rik på vitamin E och är känd för anti-rynk effekter som kan bidra till att fylla på huden efter stress.
Sesamolja
Denna ingrediens är inte bara rik på vitaminer, men är också känd för sin förmåga att återfukta huden för att ge en beskyddade verkan.

Nedan hittar du hela listan av ingredienser i South Beach Soothing Lotion:

Vatten, Aloe Barbadensis bladextrakt , rapsolja , glycerin, stearinsyra , Cetylpalmitat, Sesamum indicum (Sesam) fröolja, cetearylalkohol, polysorbat 60, glycerylstearat, Persea gratissima (Avocado) Olja, Cucumis sativus (gurka) extrakt, natriumhydroxid, Cetylalkohol, fenoxietanol, Methylsothiazolinon , mjölksyra, dimetikon.