South Beach Wrinkle & Dark Spot Eraser

Blekande kräm för hyperpigmenteringar & mörka fläckar
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

South Beach mot rynkor och mörka fläckar kombinerar den senaste anti-age och anti-fläck tekniken. På så sätt hjälper den till att bekämpa uppkomsten av rynkor och mörka fläckar på ansiktet. Tack vare den exklusiva Insta-Brite teknologin bidrar South Beach till att ge huden en omedelbar lyster redan efter första användningen.

 • Bidrar till att bekämpa uppkomsten av fina linjer och rynkor
 • Hjälper till att eliminera mörka fläckar på huden
 • Återställer den naturliga lystern i huden

South Beach mot rynkor och mörka fläckar innehåller endast naturliga ingredienser och är helt fri från kemikalier eller andra skadliga ämnen. Dessa ingredienser är noggrant utvalda för att säkert och effektivt minska uppkomsten av mörka fläckar och rynkor. Unna dig South Beach – din hud kommer att tacka dig!

Vad är South Beach mot rynkor och mörka fläckar?

South Beach mot rynkor och mörka fläckar är en kräm som bidrar till att minska mörka fläckar och rynkor i ansiktet. Produkten kombinerar Insta-Brite teknologin med naturliga ingredienser för att ge snabba och effektiva resultat. Tekniken bidrar även till att naturligt ge ansiktet en omedelbar lyster.

Hur fungerar South Beach mot rynkor och mörka fläckar?

Genom att kombinera den senaste anti-age tekniken, Insta-Brite, med naturliga ingredienser är South Beach mot rynkor och mörka fläckar en säker, skonsam och effektiv lösning mot rynkor och mörka fläckar i ansiktet. Du kommer att märka resultat redan efter första användningen och uppnå ett lyft efter varje användning. Dessutom ger produkten huden ett naturligare, ljusare och mer ungdomligare glow i ansiktet. Genom att upprepa behandlingen verkar de aktiva ingredienserna även för att ge din hud bestående resultat.

Hur använder jag South Beach mot rynkor och mörka fläckar?

Om du vill få optimalt resultat från din helt nya South Beach produkt, följ dessa enkla instruktioner:

 • Börja med att noggrant tvätta och torka rent ansiktet innan du använder South Beach mot rynkor och mörka fläckar.
 • Applicera därefter krämen över de delar av ansiktet som du vill behandla.
 • För optimalt resultat är det rekommenderat att upprepa behandlingen två gånger om dagen, fördelaktigt varje morgon och kväll.
 • Undvik överdriven exponering för solen.

Huvudingredienser

South Beach mot rynkor och mörka fläckar innehåller ett antal aktiva, naturliga ingredienser som är avgörande för produktens ökande framgång. Några av de viktigaste ingredienserna till den framgången är:

Lakritsextrakt
Denna ingrediensen är inte bara känd för dess blekande effekter, men den är också rik på vitaminer och förekommer ofta bland anti – rynk produkter
Insta-Brite ™
Detta kombinerar en stark blandning av vetenskaplig utveckling med modern teknik som är allt mer populär som blekningsegenskaper.
Aloe Vera extrakt
Det bidrar till att främja hudens elasticitet och ge extra återfuktning. Dessutom är det välkänt för att skydda mot skadliga UV-strålar.
Rödalgextrakt
Detta är en annan ingrediens som är känd för att bekämpa tecken på åldrande. Det syftar till att uppnå en naturlig balans av fuktnivåer.

Nedan finns en fullständig lista över ingredienserna i South Beach Wrinkle och Dark Spots Eraser:

Vatten / Aqua / Eau, Butylenglykol, Cetearylalkohol, Squalen, Octyldodecylmyristat, Stearinsyra, Glycerylstearat, Hydroxipropylmetylcellulosa, Pullulan, PEG-10 Dimetikon, Polysorbat 20, Polysorbat 80, Polysorbat 60, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Canina Blomextrakt, Lecitin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Fenoxietanol, Adenosin, Etylhexylglycerin, Allantoin, Tocopherol, Chitosan PCA, Glykolsyra, Aloe Barbadensis Blad Extrakt


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

90% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Mycket bra alternativ till kirurgiskt ansiktslyft.

  C Celia

 • Känner att jag har fått ett yngre utseende efter att ha använt produkten. Min make säger detsamma. Jag är mycket nöjd!

  G Gunilla

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.