Wrinkle & Dark Spot Eraser

50ml Kräm | Blekande kräm

Vad är South Beach mot rynkor och mörka fläckar?

South Beach mot rynkor och mörka fläckar är en kräm som bidrar till att minska mörka fläckar och rynkor i ansiktet. Produkten kombinerar Insta-Brite teknologin med naturliga ingredienser för att ge snabba och effektiva resultat. Tekniken bidrar även till att naturligt ge ansiktet en omedelbar glöd.

Hur fungerar South Beach mot rynkor och mörka fläckar?

Genom att kombinerar den senaste anti-age tekniken, Insta-Brtie, med naturliga ingredienser är South Beach mot rynkor och mörka fläckar en säker, skonsam och effektiv lösning mot rynkor och mörka fläckar i ansiktet. Du kommer att märka resultat redan efter första användningen och uppnå ett lyft efter varje användning. Dessutom ger produkten ansiktet en naturlig glöd redan efter första användningen, vilket ger huden en ljusare och mer ungdomligare glöd. Genom att upprepa behandlingen verkar de aktiva ingredienserna även för att ge din hud bestående resultat.

Hur använder jag South Beach mot rynkor och mörka fläckar?

Om du vill få optimalt resultat från din helt nya South Beach produkt, följ dessa enkla instruktioner:

  • Börja med att noggrant tvätta och torka rent ansiktet innan du använder South Beach mot rynkor och mörka fläckar.
  • Applicera därefter krämen över de delar av ansiktet som du vill behandla.
  • För optimalt resultat är det rekommenderat att upprepa behandlingen två gånger om dagen, fördelaktigt varje morgon och kväll.
  • Undvik överdriven exponering för solen.

Huvudingredienser

South Beach mot rynkor och mörka fläckar innehåller ett antal aktiva, naturliga ingredienser som är avgörande för produktens ökande framgång. Några av de viktigaste ingredienserna till den framgången är:

Lakritsextrakt
Denna ingrediensen är inte bara känd för dess blekande effekter, men den är också rik på vitaminer och förekommer ofta bland anti – rynk produkter
Insta-Brite ™
Detta kombinerar en stark blandning av vetenskaplig utveckling med modern teknik som är allt mer populär som blekningsegenskaper.
Aloe Vera extrakt
Det bidrar till att främja hudens elasticitet och ge extra återfuktning. Dessutom är det välkänt för att skydda mot skadliga UV-strålar.
Rödalgextrakt
Detta är en annan ingrediens som är känd för att bekämpa tecken på åldrande. Det syftar till att uppnå en naturlig balans av fuktnivåer.

Nedan finns en fullständig lista över ingredienserna i South Beach Wrinkle och Dark Spots Eraser:

Vatten / Aqua / Eau, Butylenglykol, Cetearylalkohol, Squalen, Octyldodecylmyristat, Stearinsyra, Glycerylstearat, Hydroxipropylmetylcellulosa, Pullulan, PEG-10 Dimetikon, Polysorbat 20, Polysorbat 80, Polysorbat 60, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Canina Blomextrakt, Lecitin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Fenoxietanol, Adenosin, Etylhexylglycerin, Allantoin, Tocopherol, Chitosan PCA, Glykolsyra, Aloe Barbadensis Blad Extrakt