South Beach Gel för känsliga områden

60ml Gel | Blekande hudkräm för känsliga områden
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

South Beach Lightening Gel är en kroppsgel som innehåller den exklusiva Insta-Brite™-tekniken för att ljusa upp huden på känsliga och intima områden. Genom upprepad behandling verkar de aktiva ingredienserna i gelen för att ge mer effekt och bestående resultat.

 • Kan användas på alla hudtyper
 • Kan användas av både män och kvinnor
 • Minskar uppkomsten av missfärgningar på hud en
 • Speciellt framtagen för att behandla känsliga områden
 • Denna gel är mycket mjuk och innehåller inga skadliga eller irriterande kemikalier
 • Säker, skonsam och effektiv produkt för att minska uppkomsten av mörka missfärgningar

De naturliga ingredienserna i South Beach Lightening Gel är speciellt framtagna för att skonsamt men effektivt minska uppkomsten av pigmentering genom att blandas med din egna naturliga hudton. På så sätt får du en, friskare och ungdomligare hudton. Då krämen är helt naturlig och säker kan du använda den i bekvämligheten av ditt eget hem

Har du intima områden som är mörkare än övriga delar av kroppen?

Hyperpigmentering eller missfärgning på intima områden är mer vanligt än många tror. Det är inte ovanligt att drabbas av missfärgningar på intima områden eller ha mörkare hudton på vissa hudområden. Dessutom är det mycket vanligare hos män än kvinnor. Dock är det inte vanligt att prata om dessa besvär eftersom det anses vara pinsamt för många människor.

Vad är South Beach Lightening Gel?

South Beach Lightening Gel är en kroppsgel som är speciellt framtagen för att behandla missfärgningar eller hyperpigmentering på intima kroppsdelar. Med hjälp av denna gel kan du få tillbaka din naturliga och ursprungliga hudton på intima och känsliga områden.

South Beach Lightening Gel är speciellt framtagen för att användas på alla delar av kroppen, inklusive det anala området, vagina, ansiktet och armar för att dramatiskt minska uppkomsten av hyperpigmentering. Om du lider av mörka områden eller missfärgningar på huden kan denna gel bidra till att återställa din naturliga hudton.

Hur fungerar South Beach Lightening Gel?

De flesta hudblekningsprodukter använder kemikalier som är skadliga och irriterande för huden. South Beach Lightening Gel använder en formel som producerar säkra och effektiva resultat och tillvägagångssätt. När du använder gelen börjar den med att exfoliera huden för att förberedda den för behandlingen. Därefter tillför gelen en blandning av naturliga ingredienser som tränger djupt in i hudlagren där nya hudceller bildas. Dessa verkar tillsammans för att minska tyrosinas, vilket är det enzym som ansvarar för hyperpigmentering, i de nya hudcellerna.

När den nya huden kommer upp till ytan kommer hudtonen att vara ljusare, mer ungdomligare och matcha din naturliga hudton. Med upprepad behandling kommer resultatet bli bestående. Tack vare den speciella formuleringen är produkten snabb absorberande, och torr och ren utan att vara klibbig. Detta för att underlätta applicering på områden som armhålorna och bikinilinjen.

Hur använder jag det?

Att applicera din South Beach Gel för känsliga områden kunde inte bli enklare. Följ bara de enkla instruktionerna nedan för optimala resultat:

 • Tvätta som vanligt och låt huden torka.
 • Applicera en liten mängd på det önskade området och gnid försiktigt lösningen i huden i en cirkelrörelse tills den absorberas helt.
 • Använd två gånger per dag för bästa resultat.
 • Inga handskar behövs

Huvudingredienser

South Beach kan vara stolt över sina ingredienser och bidrar till deras framgång helhjärtat till sin skonsamma formel. Några av de viktigaste ingredienserna i deras gel för känsliga områden är:

Bearberry
Är välkänt för dess blekande egenskaper. Det är speciellt utformat för att hjälpa till att dämpa missfärgningar och ge en jämn hudton.
Lakritsextrakt
Valda för dess användning för att hjälpa till att ta itu med eventuell missfärgning runt ögonen. Det är mest känt för att hjälpa till att hämma melanin, minska pigmentering och skydda mot fria radikaler.
Insta-Brite ™ - technologi
Denna ingrediens växer i popularitet och av goda skäl var den försiktig utformad för att bekämpa synliga tecken på missfärgning.

Nedan följer en fullständig lista över ingredienserna i South Beach Gel för känsliga områden:

Vatten, Cetearyl etylhexanoat, mjölon Leaf extrakt, Glycerin, Magnesiumaskorbylfosfat, Sackarid isomerat, Carbomer, Glycyrrhiza glabra (lakrits) Root Extract, natriumhydroxid, Polysorbat 20, kaliumsorbat, Phenoxyethanol, etylhexylglycerin.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Produkten håller vad den lovar!

  M Mia

 • Mycket bra med diskret leverans eftersom jag tycket det är lite pinsam att beställa en produkt för intima områden.

  C Camilla

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.