Intense Brightening For Faces

30ml Kräm | Blekande ansiktskräm

Vad är South Beach Intense Brightening for Faces?

South Beach Intense Brightening for Faces är en ansiktsrengöring som rengör ansiktet på djupet samtidigt som den återställer hudtonen redan efter första användningen. Produkten är perfekt för människor som besväras av mörka fläckar, akne ärr eller liknande. Dessutom innehåller den endast naturliga ingredienser och kan därför användas på alla hudtyper utan att skapa irritation.

Hur fungerar South Beach Intense Brightening for Faces?

South Beach Intense Brightening for Faces är en ansiktsrengöring som innehåller Instant-Brite teknologin, vilket är en teknologi som är exklusiv för samtliga South Beach produkter. Genom att applicera produkten direkt på ansiktet ger den resultat redan efter första användningen. Du kommer att märka att huden får en mer ungdomligare glöd. Med upprepade behandlingar verkar de aktiva ingredienserna även för att ge bestående resultat med förbättrad hudton.

Produkten innehåller endast naturliga ingredienser och är fri från skadliga eller irriterande kemikalier som hydrokinon och kvicksilver. De aktiva ingredienserna är noggrant utvalda för att skonsamt och effektivt minska mörk pigmentering genom att blanda ut dem med din egna naturliga hudton. På så sätt får du en friskare och mer ungdomligare hudton med ökat självförtroende.

Hur använder jag South Beach Intense Brightening for Faces?

Om du vill få optimalt resultat från din helt nya South Beach produkt, följ dessa enkla instruktioner:

  • Börja med att noggrant tvätta och torka rent ansiktet innan du använder South Beach Intense Brightening for Faces
  • Applicera därefter krämen över de delar av ansiktet som du vill behandla.
  • För optimalt resultat är det rekommenderat att upprepa behandlingen två gånger om dagen, fördelaktigt varje morgon och kväll.
  • Undvik överdriven exponering för solen.

Huvudingredienser

South Beach Intense Brightening for Faces innehåller ett antal aktiva, naturliga ingredienser som är avgörande för produktens ökande framgång. Några av de viktigaste ingredienserna till den framgången är:

Bearberry extrakt
Denna ingrediens används för att hjälpa till att bleka, men är också rik på vitaminer som kan hjälpa minska tecken på åldrande och mörka fläckar.
Lakritsextrakt
Detta är en väsentlig ingrediens, känd för dess blekande egenskaper, som syftar till att ge huden en långvarig lyster.
Rosmarinextrakt
Denna ingrediens har inte bara anti-åldrande egenskaper, men det ser också ut till att förbättra cirkulationen.
Shea Butter
Håller huden återfuktar och len. Skapar ungdomlig lyster genom att shea butter sjunker in i huden på djupet.

Nedan följer en fullständig lista över ingredienserna i Intense Brightening for Face:

Vatten / Aqua / Eau, Glycerin, Zinkoxid, Butyrospermum Parkii Smör, Capryl / Caprik Triglycerid, Cetylalkohol, Helianthus Annuus Fröolja, Fenoxietanol, Cetearylglukosid, Tapiokastärkelse, Citronsyra, Hibiscus Sabdariffa Blodkstrakt, Kaliumsorbat, Rosmarinus Officinalis Leaf Extrakt, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Blad Extract.