Body Milk

118ml Lotion | Blekande hudkräm

Vad är South Beach Body Milk och hur fungerar den?

South Beach Body Milk är en kroppslotion som innehåller den exklusiva Insta-Brite™ -tekniken, vilket ger omedelbar glans efter varje applikation. Dessutom bidrar denna teknik till att ljusa upp huden redan efter första behandlingen. Genom upprepad användning verkar de aktiva ingredienserna för att ge mer effekt och bestående resultat.

De flesta hudblekningsprodukter använder kemikalier som kan vara farliga för huden. Denna produkt använder istället en formel som garanterar en säker och effektiv behandling. South Beach Body Milk verkar först för att försiktigt exfoliera och förberedda huden. Därefter tillförs aktiva naturliga ingredienser som tränger djupt in i hudlagren där nya hudceller bildas.

De aktiva ingredienserna verkar för att försiktigt minska aktiviteten av tyrosinas i de nya cellerna, vilket är det enzym som ansvarar för mörkfärgning av huden. Resultatet blir att den nya huden som bildas kombineras med din naturliga hudfärg och du får en ljusare och mer ungdomligare hudton. Genom upprepad behandling blir resultatet bestående samtidigt som huden blir mjuk utan att bli torr.

Hur använder jag South Beach Body Milk?

För bästa resultat är det rekommenderat att använda South Beach Body Milk två gånger om dagen, fördelaktigt varje morgon och kväll. Börja med att noggrant rengöra och torka rent huden. Applicera därefter en liten mängd av krämen på det hudområde du vill behandla med hjälp av cirkulära rörelser tills krämen har absorberats helt. Att använda handskar eller borste är inte nödvändigt utan det räcker med att du använder dina bara händer. Det är rekommenderat att börja med att applicera en liten mängd av krämen och applicera mer ifall det behövs. På så sätt undviker du onödigt kladd. Om du vill uppnå tydligare resultat kan du upprepa behandlingen.

Hur använder jag produkten?

Att applicera din South Beach Body Milk är en enkel, problemfri process. Följ bara dessa instruktioner:

  • Tvätta som vanligt och låt huden torka
  • Applicera på det önskade området och gnid försiktigt lösningen i huden i en cirkelrörelse tills den absorberas helt.
  • Låt torka helt innan någon annan produkt appliceras.
  • Använd två gånger per dag, en gång på morgonen och en gång på natten.
  • Inga handskar behövs

Huvudingredienser

South Beach Body Milk är stolt över sina skonsamma ingredienser. Följande effektiva huvudingredienser är:

Bearberry extrakt
Är välkänt för dess blekande egenskaper. Det är speciellt utformat för att hjälpa till att rikta utseende på missfärgning.
Lakritsextrakt
Valda för dess användning för att hjälpa till att ta itu med eventuell missfärgning runt ögonen. Det är mest känt för att hjälpa till att hämma melanin, minska pigmentering och skydda mot fria radikaler.
Insta-Brite ™
Denna ingrediens växer i popularitet och av goda skäl var den försiktig utformad för att bekämpa synliga tecken på missfärgning.
Grönt te extrakt
Känd för anti-åldrande och vitaliserande effekter, eftersom det hjälper till att uppmuntra hälsosam hud.
Äpplextrakt
Innehåller viktiga antioxidanter som är kända för att hålla huden snyggare och friskare.
Malva Sylvetris extrakt
Fungerar som fuktgivande, lugnande egenskaper och eliminerar svullnader.

Nedan följer en fullständig lista över ingredienserna i South Beach Body Milk:

Vatten, Helianthus Annuus Fröolja, Glycerin, Zinkoxid, Cetyl Stearylalkohol, Manihot Utilissima Stärkelse, Lonicera Caprifolium Blod Extrakt, Polysorbat 60, Fenoxietanol, Veronica Officinalis Blad Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Blad Extract, Saccharum Officinarum Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Primula Veris Extract, Malva Sylvestris Blad Extract, Citrus Aurantium Dulcis Extrakt, Citrus Medica Limonum Extrakt, Camelia Sinensis Blad Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Ethylhexylglicerin, Passiflora Edulis Fruktolja, Limonen, Hexyl Cinnamaldehyd, Linalool.