Pre Tan Primer

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

För att få ut det bästa av din brunkräms-produkt är det alltid klokt att exfoliera i förväg. Skinny Tan Pre Tan Primer är ett naturligt sätt att bli av med döda och torra hudceller utan behov av starka kemikalier som kan torka ut och skada huden. Produkten använder krossade valnötsskal istället för kemikalier för att jämna huden för att få den bästa appliceringsytan och livslängden av brunkrämsprodukten, så att din solbränna ser bra ut från det ögonblick du applicerar den.
 • Känd från Dragons Den
 • Fri från kemikalier, parabener och microplaster
 • Vegansk och inte testad på djur
 • Tillverkad av helt naturliga ingredienser
 • Effektivt naturligt sätt att ta bort döda hudceller och att förbereda huden för solprodukter
 • 125ml tub
Det perfekta sättet att preparera huden innan du solar. Ta bort alla torra eller döda hudceller med denna krossade valnötsskals-primer. Få en perfekt ton på din bränna. Observera att du alltid bör applicera primer några timmar innan du solar, inte omedelbart före.

Vad är Skinny Tan Pre Tan Primer?

Skinny Tan Pre Tan Primer är ett sätt att göra din hud förberedd för brun utan sol produkter så att du kan uppnå bästa möjliga resultat. När du använder brunkrämsprodukter utan att först förbereda huden är det osannolikt att de kommer att sitta kvar länge och det kan dessutom resultera i flammighet. Det är därför det är viktigt att se till att du exfolierar några timmar i förväg. Skinny Tan Pre Tan Primer gör att du kan ta bort inte bara döda hudceller men även torr hud som efter brunkrämsanvändning kan bidra till ett ojämnt utseende. Detta möjliggörs med hjälp av naturliga ingredienser, inklusive krossade valnötsskal, vilket har visat sig vara effektivt för att ge din hud en len känsla.

Produkten tar bort döda hudceller och förbereder huden för brun utan sol produkter. På så sätt kan du njuta av bättre resultat och snyggare solbränna.

Bidrar till att förbättra hudtonen och föryngrar huden utan att orsaka skador på hudlagren.

Innehåller endast 100 % naturliga ingredienser

Skinny Tan Pre Tan Primer: Skapa den bästa basen för perfekt brunkrämsresultat

Om du tänker på brun utan sol-krämer som ett extra skikt på huden, kommer du att bättre förstå vikten av att förbereda ytan. Genom att framställa ytan och ta bort döda hudceller kommer din solbränna inte att försämras eftersom huden redan har rengjorts från döda hudceller som skulle tvättas bort med brännan efteråt. Detta gör att du kan behålla brännan en mycket längre tid och ger dig längre mellanrum mellan applikationerna. Detta gör att du kan använda mindre av produkten och spara tid i din skönhetsrutin. När ytan inte är preparerad kommer en hel del användare att applicera krämen på områden som är ojämna, vilket kan resultera i ojämn bränna. Detta kan undvikas genom att tillämpa rätt första gången med Skinny Tan Pre Tan Primer.

Bevisade resultat

Det finns många produkter där ute som påstår sig exfoliera huden, men många gör det med starka kemikalier som i det långa loppet kan leda till skador och uttorkad hud. Valnötsskal har dock använts i generationer för att jämna ut och vitalisera hudens ytskikt. Som en naturlig exfolierare kan valnötsskal också få huden att ta åt sig fukt från brun utan sol-kräm. Ju djupare produkterna kan gå, desto längre kan de lämnas orörda innan de behöver appliceras igen. Resultatet av Skinny Tan Pre Tan Primer är omedelbart, så du behöver inte vänta i dagar eller veckor för att se resultatet. Fördelarna med exfoliering har publicerats i en stor utsträckning av studier under de senaste åren. Det bidrar till att ny, förbättrad hud kommer fram snabbare och till att ta bort lager av smuts och föroreningar från omgivningen. Den milda naturliga formulan bidrar till att förbättra hudtonen och föryngrar huden utan att orsaka skador på hudlagren.

När kan jag börja se resultat?

Du kommer att se och känna resultat så snart du avslutat exfolieringen. Din hud kommer att kännas mjukare vid beröring och kännas yngre, både för dig och andra. Om du någonsin har försökt använda BUS utan exfoliering vet du hur snabbt det kan försvinna igen i områden där det finns en ansamling av döda hudceller. Resultaten av Skinny Tan Pre Tan Primer i förhållande till appliceringen kommer att framgå direkt och livslängden på din brun utan sol-produkt kommer att förbättras när du inte behöver applicera på nytt lika ofta.

Användningstips

 • För bästa resultat vid användning av Skinny Tan Pre Tan Primer bör du använda den ett par timmar innan du tänker tillämpa din brunkräm.
 • Se till att primern har tagits bort innan du använder din brunkräm så får du de bästa omedelbara och långsiktiga resultaten
 • Du bör inte använda primern på hud som är trasig, öm eller infekterad
 • Använd inte andra produkter efter exfoliering eftersom det kan skapa en barriär, vilket innebär att din solbränna inte kommer att finnas kvar så länge som den skulle kunna

Finns det några biverkningar?

Även om Skinny Tan Pre Tan Primer är gjord av helt naturliga ingredienser bör du läsa innehållsförteckningen innan du använder den. Om du har haft en allergisk reaktion mot någon av ingredienserna tidigare ska du inte använda produkten. Produkten ska inte användas på hud som är trasig, öm eller infekterad eftersom den inte är avsett för något annat än utvärtes bruk.

Hur du beställer

Du kan enkelt beställa Skinny Tan Pre Tan Primer från Leluna.com genom att lägga till den i varukorgen. Gå till korgen när du har beställt allt du behöver och slutför köpet genom att följa instruktionerna på skärmen. För att få din Skinny Tan Pre Tan Primer direkt bör du beställa innan kl 16:00 för att få den redan nästa dag, så att du kan få huden silkeslen och redo för din nästa BUS-krämsapplicering så snabbt som möjligt.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Använder den både innan och efter jag använder brun utan sol. Resultatet blir bättre och huden känns renare.

  A

 • Luktar gott och rengör huden på djupet.

  KP

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.