Skinception Stop Grow

118ml Kräm | Hårväxthämmande kräm

Skada av hårborttagning

Att ta bort hår har blivit en del i vardagen i det manliga livet under århundraden – det började först ses som essentiellt för kvinnor då kjolarna blev kortare under det hejdundrande 1920-talet! Men användningen av rakblad, den mest populära metoden under årtionden, kan göra obefogad skada på känslig hud, i synnerhet när du tänker på den totala tiden det tar. Den genomsnittliga kvinnan spenderar potentiellt 24 timmar om året på att ta bort hår med rakapparat, och varje gång riskerar hon att uppleva ryck, ömhet, utslag samt att ta bort nödvändiga oljor som naturligt återfuktar huden. Som om det inte var nog så säger många individer att de märker en återväxt som övertid blir mörkare, tjockare och strävare. Andra tillvägagångssätt, även de som kanske saktar ner hårets uppkomst inkluderar den alltmer populära epilatorn, vaxningen och laserborttagningen som kan stjäla din tid, bekvämlighet och pengar! Hur otroligt skulle det inte vara att hitta en varsam, trevlig och naturligt baserad produkt, som med enkelhet och lätt användning varje dag, skulle kunna hjälpa oss att undkomma den konstanta hårborttagningscykeln?

Stop Grow av Skinception

Med ett revolutionerande synsätt gick Skinception in för att skapa Stop Grow cream. Den strävar efter att hjälpa dig att uppnå tillfredsställande hårborttagningsresultat genom att hjälpa till mot uppkomsten av oönskat hår, använda geniala föreningar, som drivits genom dedikerade studier i kombination med älskade växter. Fuktgivande, skyddande och återupplivande C-vitamin som huden älskar förekommer i apelsin och fruktskals-olja från grapefrukt, tillsammans med rengörande och tonande citrongräsolja. Dessa ingredienser arbetar i perfekt harmoni för att uppnå en unik balans, där samtliga syftar till att ge dig ett kropps- och ansiktshår som ser finare, ljusare, mjukare och i allmänhet mindre ut, och det känns fullständigt sammetslent.

Decelerine™
Denna otroligt uppfinningsrika sammansättningskombination fokuserar endast på nyansen, längden och tjockleken av det oönskade håret. Forskning har visat kopplingar med upp till 82% minskad frekvens av rakning eller hårborttagning hos kvinnor. Uppfriskande Aloe Vera och geniala marina extraheringar syftar till att skydda och hydratisera huden.

Telocapil™
Med aktiva föreningar erhållna från extrakt av xantangummi, har det blivit vetenskapligt kopplat till 60% hårreduktion. 93% av försökspersonerna observerade mindre hår och även tjockt hår har ansetts minska med potentiellt 30%. Med en strävan efter att förlänga och boosta hårborttagningsmetoder, hoppas den kunna fördröja slätheten.

Pilisoft™
Syftar till att tillhandahålla fortsatt hårfri mjukhet, särskilt till känslig hud och till hud som nyligen utsatts för hårborttagning. Lugnande och lindrande Pilisoft har varit föremål för vetenskaplig studie för hämmande hårväxt. Det har kopplats till dess primära aktiva faktorer, som är tagna från Gymnema Sylvestre.

Fullständigt ingredienslista

Vatten (Aqua), Pentylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglycerides, Glycerin, Aloe Barbadensis Bladextrakt, Lauryl Isoquinolinium Bromide, Pseudoalteromonas Ferment Extrakt, Polyquaternium-37, Isopropyl Alcohol, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Glucose, Caprylyl Glycol, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Dihydromyricetin, Magnesium Aluminium Silicate, Sodium Stearoyl Lactylate, Gymnema Sylvestre Bladextrakt, Titanium Dioxide, DL-Panthenol, Citrus Grandis (Grapefrukt) Skalolja, Citrus Aurantium Dulcis (Apelsin) Skalolja, Cymbopogon Schoenanthus (Citrongräs) Olja, Xanthan Gum, Sodium Carbomer, Simethicone, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin.

Användning av Stop Grow

Skinceptions hårhindrande kräm är utarbetad för att bli nästa essentiella del i ditt hudvårds- och hårborttagnings-kit, med en väldigt tillfredsställande och njutbar känsla. Massera in i cirkulära rörelser på de drabbade områdena tills det har absorberats av huden. Föredragsvis efter rakning, vaxning eller annan hårborttagning, använd varje morgon och kväll. För att glädjas av krämen till fullo, föreslår vi att du använder krämen på regelbunden basis.

Råd

Stop Grow använder revolutionerande, forskningsdrivna ämnen tillsammans med kraftfulla och högt ansedda växtextrakt, för att tillhandahålla dig med den tillfredsställande upplevelsen som du förtjänar. Med det sagt, på samma sätt som med alla nya hudvårdsprodukter, så rekommenderas det att du noggrant läser igenom de fullständiga ingredienserna, i fall av personliga allergener. För extra försäkran är det även rekommenderat att du tar ett lapptest 24 timmar innan första användning.