Skinception Phyto350

30 Kapslar | Avancerad formula med fytoceramider
Ceramider och Hud

Hudens åldrande och ceramider

Ceramider är lipider (eller fetter) som utgör omkring 40% av det "cement" som binder ihop cellerna i huden. Dessa är viktiga för hälsosam hud eftersom de är avgörande delar av hudens lipidbarriär som skyddar mot överdriven vattenförlust och uttorkning av huden. Huden förlorar långsamt de naturliga lipiderna med ökad ålder vilket kan leda till att huden blir torr, lös och tunn. Det är därför som det är viktigt att bibehålla balanserade lipidnivåer när vi blir gamla och det är också därför som många anti-åldrande hudvårdsprodukter innehåller Ceramides som en viktig ingrediens.

Tillskottets innehåll

Skinception Phyto350-kapslarna har noggrant formulerats med en kombination av växtbaserade Phytoceramides och nyttiga vitaminer. Varje ingrediens har också noggrant uppmätts i exakta mängder i varje en kapsel för att ge dig det bästa för din hud.

Phytoceramides
Som en typ av växtbaserad lipid finns fytoceramider ofta i livsmedel som vete, ris, sötpotatis och majs. När de konsumeras oralt (genom att äta mat som är rik på dem eller genom ett tillskott) kan de stödja de naturligt förekommande ceramiderna i huden för att främja optimala hydratiseringsnivåer och hudens naturliga skydd. De har också varit ett fokus i många kliniska studier, särskilt i sådana som ser på deras fuktighetsgivande effekt på huden. Läs mer här.
Vitaminblandning
Skinception Phyto350 innehåller fyra vitaminer som kan vara mycket fördelaktiga för huden - A, C, D & E. Vitamin A bidrar till underhållet av normal hud och C-vitamin till normal kollagenbildning för hudens normala funktion. D-vitamin bidrar till normala blodkalciumnivåer (kalcium är känt för att stödja många av hudens funktioner) medan vitamin E bidrar till skydd av celler från oxidativ stress (oxidativ stress kan leda till tecken på för tidigt åldrande).

Hela listan över ingredienser

Aktiva ingredienser: Vitamin A (som retinylpalmitat), C-vitamin (som askorbinsyra), D-vitamin (som cholecalciferol), E-vitamin (som di-alfa-tokoferylacetat), Fytoceramides (från fullkornsfrön).

Kapslar: Vegetabilisk cellulosa-gelatin

Användning

Svälj en kapsel med vatten varje dag. Du kan välja vilken tid på dagen du föredrar, men vi föreslår att du tar de samma tid varje dag. Varje flaska kommer att vara i en månad eftersom den innehåller 30 portioner.

Säkert och naturligt tillskott

Eftersom Skinception Phyto350-kapslarna är tillverkade av naturliga ingredienser är de helt säkra att använda utan kända biverkningar om de används på rätt sätt. Innan du börjar använda dem, läs alltid hela ingredienslistan för att kontrollera eventuella allergier. Detta tillskott är avsett för personer över 18 år.