Skinception Microderm Facial Exfoliator

120ml Lotion | Hudutjämnande produkt med fruktenzymer
370.00Kr
Du sparar:  21.00Kr

Vad är menas med att exfoliera?

Att exfoliera är att avlägsna döda hudceller och orenheter från hudens yta, samtidigt som den också rengör porerna på djupet, och därmed lyfter fram det underliggande hudlagret med friska hudceller. Tack vare detta kommer din hud att stråla. Din hud utsätts dagligen för påfrestningar i form av sol, regn, blåst och luftföroreningar. Dessutom innehåller en del kosmetiska produkter ämnen som täpper till dina porer i och förlängningen gör huden glåmig och livlös. När huden sedan åldras minskar cellförnyelsen, något som bidrar till att huden kan tyckas sliten och ibland till och med fjällig. Det är därför viktigt att exfoliera så du kan hjälpa huden att återfå ett fräscht och ungdomligt ansikte, och framhäva din naturliga skönhet!

Hur kan Skinception Microderm Facial Exfoliator hjälpa dig?

Skinception Microderm Facial Exfoliator ger liknande resultat som kemiska peelingbehandlingar på marknaden men utan smärta, obehag eller onödiga utgifter som oftast följer med sådana behandlingar. Denna fantastiska produkt har en unik formula bestående av fruktenzymer och extrakt som samarbetar för att göra huden ljusare och återfuktad, för att minska mörka fläckar och förnya hudcellerna. Produkten kan enkelt införlivas i din normala hudvårdsrutin utan större besvär. Så, om din hud behöver en varsam och naturlig boost så kan Microderm Facial Exfoliator hjälpa dig att få den där strålande, släta huden som du verkligen förtjänar.

Hur fungerar Skinception Microderm Facial Exfoliator?

Skinception Microderm Facial Exfoliator innehåller små exfolierande pärlor som tvättar bort döda hudceller när de gnuggas mot våt hud. Denna effektiva skrubb ger din hy ny lyster och ungdomlighet, dessutom doftar den fantastiskt!

Hur använder jag Skinception Microderm Facial Exfoliator?

Skinception Microderm Facial Exfoliator har skapats med tanke på att den ska vara så enkel som möjligt att använda. Efter att du avlägsnat all make-up, applicerar du en generös mängd på fuktig hud med hjälp av fingertopparna eller en bomullspad. Se dock till att undvika det känsliga området omkring ögonen. Massera in lösningen i huden med lätta, uppåtgående cirkelrörelser under 15 till 30 sekunder och skölj sedan bort alla rester med ljummet vatten. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder produkten 2-3 gånger i veckan.

Hur gör jag för att köpa Skinception Microderm Facial Exfoliator från LeLuna.se?

Det är oerhört enkelt att köpa Microderm Facial Exfoliator från LeLuna.se. Vi erbjuder en lång rad av olika leverans- och betalningsmetoder så du kan hitta något som passar dig. Kom ihåg att vi erbjuder leverans redan följande vardag. Detta innebär att alla ordrar som inkommit under vardagar, före klockan 16 levereras hem till dig redan nästa dag. Klicka på ”lägg i varukorgen” för att köpa din produkt!