Eyelasticity Age-Defying Eye Therapy

15ml Serum | Anti-age ögonkräm

Vad är det?

Skinception Eyelasticity är en ögonkräm med anti-ageing effekt, designad speciellt för det ömtåliga området omkring ögonen. Dess naturliga ingredienser motverkar tidiga ålderstecken och gör din hy ungdomligare. Krämen är garanterat effektiv och motverkar flera olika ålderstecken.

Varför ska jag använda den?

Fina linjer och kråksparkar orsakas oftast av en förlust av hudens kollagen. Denna förlust påverkar hudens elasticitet vilket innebär att den inte längre har samma motståndskraft mot rynkor och fina linjer som den en gång haft. Oftast kan din ålder avslöjas allt för enkelt av andra genom en snabb titt på din hud och dess hälsotillstånd. Det är därför så viktigt att hålla huden i bästa kondition!

Skinception Eyelasticity anti-ageing kräm har designats för att reducera tidiga ålderstecken som exempelvis:

  • Kråksparkar
  • Mörka cirklar
  • Svullnad under ögonen
  • Fina linjer och lös hud.

Om en eller flera av dessa tecken passar in på dig, så är Skinception Eyelasticity anti ageing eye cream någonting för dig. Krämen är kladdfri och fettfri och kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar om en ungdomligare hud.

Hur fungerar det?

Skinception Eyelasticitys lätta formula innehåller en spännande blandning av aktiva ingredienser som är kända för att motverka, och dramatiskt reducera, mörka cirklar, fina linjer och svullnad. Produkten använder återfuktande teknologi för att stimulera kollagen och elastinproduktionen. Det är viktigt att öka elasticiteten för att ge intrycket av en ungdomligare hy. Den innovativa formulan i Skinception Eyelasticity är designad för huden under dina ögon och hjälper huden att bli tjockare, fastare och får den att verka mer ungdomlig.

Enkel att använda

Dutta bara Skinception Eyelasticity ögonkräm runt ögat med ditt ringfinger och jämna till med en försiktig rörelse utåt till dess att krämen absorberats av huden. För bästa resultat bör krämen appliceras två gånger dagligen på väl rengjord hud.

Säker

Skinception Eyelasticity är tillverkad av enbart naturliga råvaror och du borde inte uppleva några oväntade biverkningar. Men, som alltid, är det bäst att testa krämen i förväg så att du inte är allergisk mot någon av dess beståndsdelar. Applicera en mindre mängd på insidan av din handled och vänta därefter 24 timmar. Om ingen allergisk reaktion uppstår kan du utan problem använda krämen kring dina ögon.