Dermefface FX7 Scar Reduction Therapy

15ml Kräm | Kräm mot ärr

Vad är Skinception Dermeffance FX7?

Detta ärrborttagnings serum består av en formula blandad specifikt för att reducera ärrvävnad. Den använder ett brett spektrum av antioxidanter, aktiva ingredienser och intensiva fuktgivare för att ge din hud bästa möjligheten att läka dina ärr och få dem att blekna.

Smink döljer bara problemet. Skinception Dermefface FX7 scar removal serum hjälper dig att bli av med dina ärr för gott. Detta är inte bara en tillfällig lösning utan en produkt som även hjälper i det långa loppet.

Vilken typ av ärr passar detta för?

Skinception Dermefface FX7 är skapat för att verka på flera olika typer av ärr. Dessa är bland annat:
  • Akneärr
  • Hypertropiska ärr
  • Vattkoppsärr
  • Brännskador
  • Operationsärr
  • Ärr efter skador

Varför ska jag använda Skinception Dermefface FX7?

Dyr kirurgi eller produkter med starka kemikalier fungerar helt enkelt inte för alla och de uppnår inte alltid önskat resultat. Mera drastiska åtgärder kan ibland göra att du i slutändan har ett större problem än vad du hade från början. Om du föredrar ett mer naturligt och säkert sätt för att avlägsna oönskad ärrbildning så är Skinception Dermefface FX7 vad du behöver.

Hur fungerar det?

Skinception Dermefface FX7 scar removal serum får dina ärr att läka snabbare genom en blandning av aktiva ingredienser som hjälper huden att minska synliga ärr. Detta sker genom att serumet förmår huden att öka produktionen av kollagen typ I och III. Kollagen är viktigt för hudens läkningsprocess och för att kunna bilda friska celler. Skinception Dermefface FX7 hjälper dig att kontrollera hudens förnyelse och läkningsprocess och minskar därmed dina ärrs synlighet. Dina ärr kommer att blekna när hudcellerna får ny näring.

Användning och när kan jag se resultat?

Applicera serumet på morgonen och på kvällen och massera försiktigt in det på det drabbade området till dess att serumet absorberats.

De första resultaten uppstår vanligen strax efter 28 dagar även om resultatet kan variera beroende på dina ärr och storleken på det område som ska behandlas.