Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil

30ml Olja | Ren & naturlig lyxprodukt för hudvård

Vad är Arganolja?

Arganolja kommer ursprungligen från Marocko och kommer från arganträdets frukter. Oljan kallas även ibland för ”flytande guld” på grund av sin färg. Arganoljan innehåller höga mängder av essentiella fettsyror och E-Vitamin som är viktiga för att huden, håret och naglarna ska må bra. Genom att använda sig av kallpressad arganolja skyddar du huden från föroreningar genom att återställa hudens egna naturliga barriär.

Vad innebär kallpressning?

En kallpressad arganolja innebär att oljan har utvunnits under temperaturen av 60 grader, vilket gör att kvaliteten och hållbarheten blir bättre. Tack vare den låga temperaturen absorberas arganoljan rakt in i huden utan att lämna en oljig yta.

Vad gör Skinception Kallpressad Arganolja?

Kallpressad arganolja återställer hudens naturliga fuktbalans tack vare de vitaminer och essentiella fettsyror som finns i oljan. E-Vitamin och antioxidanterna som naturligt finns i Skinception Kallpressad Arganolja hjälper till att avlägsna skadade celler och hjälper nya att få möjligheten att växa. Detta gör att ärr och bristningar kan minska. Genom att hjälpa huden på cellnivå kan du bli av med dina ärr och bristningar utan dyra behandlingar.

Hur applicerar jag Skinception Kallpressad Arganolja?

Om du har ärr eller bristningar är det lätt att behandla dem med arganolja. Först måste du se till att du har en bra olja, Skinception Kallpressad Arganolja är gjord på 100 % naturlig arganolja. Se till att området du tänker behandla är ordentligt rent. Massera mjukt in oljan på området tills all olja har absorberats av huden, vi rekommenderar att du gör detta två gånger om dagen, gärna morgon och kväll. Efter hand kan arganoljan lindra inflammationer och tillföra huden det den behöver för att kunna reducera dina ärr och bristningar.

Finns det några biverkningar?

Eftersom Skinception Kallpressad Arganolja mot Ärr & Bristningar är gjort på 100 % naturliga ingredienser finns det inga dokumenterade biverkningar av att använda denna produkt. Är du osäker på om du tål produkten eller inte kan det vara bra att göra ett litet test först. Applicera en liten droppe olja i armvecket eller bakom örat och vänta 48 timmar för att se om du får utslag eller liknande. Eftersom produkten är naturlig kan resultatet variera från person till person.