A.H.A. For Cell Renewal

177ml Toner | Ansiktsrengöring

Varför använda Skinception A.H.A. Toner?

Skinception A.H.A. Toner innehåller utvalda enzymer som kliniskt bevisat ökar produktionen av kollagen, vilket rengör huden på djupet och får den att se yngre och friskare ut. Då huden dagligen utsätts av föreningar från smink, arbete och vistelse utomhus är det viktigt är dagligen rengöra huden för att undvika tidigt åldrande. Tyvärr erbjuder de flesta hudrengöringsprodukter på marknaden inget skydd mot dessa föroreningar utan kan även blockera porerna och orsaka akne. Genom att använda denna produkt dagligen ger du din hud en djuprengöring och skyddar mot föroreningar.

Innehåller enzymer som ökar kollagenproduktionen, vilket gör huden mer elastisk och får den att se yngre och friskare ut.

Rengör huden på djupet och bidrar till att reducera porer och akne.

Hur fungerar Skinception A.H.A. Toner?

Skinception innehåller en blandning av naturliga enzymer som tränger in i huden och rengör porerna på djupet samt ökar naturligt produktionen av kollagen. Då huden förlorar kollagen med åldern, vilket gör huden mindre elastisk, kan en ökning av kollagen bidra till en mer spänstig hud.

Tillskillnad från vissa rengöringsprodukter som kan störa pH-balansen innehåller denna produkt låg alkoholhalt för att skonsamt rengöra huden och normalisera pH-värdena. På så sätt upplevs huden renare, fräschare och yngre genom daglig rengöring.

Hur använder jag Skinception A.H.A. Toner?

Skinception A.H.A. Toner är lätt att använda och appliceras på ansikte med bomull två gånger dagligen, fördelaktigt morgon och kväll. Precis som med övriga rengöringsprodukter bör du börja med att applicera en liten mängd och lägga på mer ifall det behövs.

Hur beställer jag Skinception A.H.A. Toner?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Klicka på “lägg till i varukorgen” och gå sedan vidare till utcheckning. Dessutom kan du välja mellan fler olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.