Skin Doctors

Skin Doctors

VAD ÄR SKIN DOCTORS?

Skin Doctors består av ett sortiment eller produkter som är högkvalitativa och mycket undersökta innovativa lösningar för behandling av huden. Skin Doctors är ledare för att uppfinna, hitta och undersöka nya ingredienser och produkter för att hitta den perfekta hudvårds lösningen som är unik för dig. Din hud är ditt största organ, så det är viktigt att skydda och ta hand om det. Ibland kommer vi helt enkelt bort att följa dagliga vårdande rutiner och din hud är därför inte omhändertagen. Därför har forskarna för Skin Doctors har skapat en rad produkter som inte kräver läkare, nålar och smärtsamma salongsbehandlingar.

Skin Doctors produkter finns nu i över 50 länder och växer fortfarande. Sortimentet är till för många hudproblem men framförallt för åldrande hud. Det är lätt att fångas av hudvårdsprodukter som har fin förpackning och ser väldigt snyggt ut men innehållet är inte lika exklusive. De är gjorda med hjälp av starka kemiska ämnen som kan göra mer skada än nytta. Skin Doctors produkter ser inte bara snygga ut på utsidan men innehåller också många naturliga egenskaper på insidan för att ge din hud viktiga vitaminer, näringsämnen och godhet.

Till skillnad från traditionella hudvårdsmärken är Skin Doctors Cosmeceuticals ett problemlösning märke. De är branschledare i utvecklingen av genombrott, kliniska cosmeceuticals som erbjuder konsumenterna aktuella alternativ till kirurgi. Hudläkarnas produkter är baserade på avancerade kombinationer av ingredienser som utvecklats i samarbete med ledande forskningsinstitut och hudspecialister.

Formulering

Skin Doctors

Skin Doctors ingredienser bidrar till att förändra hur människor uppfattar hudvård och resultaten som de kan leverera. Skin Doctors varumärke balanserar vetenskaplig effektiv funktion med ambitionen att uppnå önskad estetiskt resultat. Denna kliniska aspirations balans återspeglas i produkterna, förpackningen och marknadsföringen. Skin Doctors finns tillgängliga i över 50 länder över hela världen och växer. Det är genom våra globala nätverk vi kan fortsätta att utveckla hudvårdstrender och leverera avancerade formuleringar som speglar konsumenternas behov.

Produkter från Skin Doctors

Skrubbar och ansiktsbehandling

 • Gamma Hydroxy Kräm är en multikräm som har många egenskaper och behandlingsmetoder i samma kräm. Aktiva ingredienser Glycolic och Lactic Acids arbetar genom att bryta upp det tjocka yttre skiktet av huden. Genom denna mikroskopiska exfolierings-aktiviteten lossnar AHA-smuts från hudens strukturproblem, inklusive akne, fina rynkor och pigmentering. De har också den fantastiska fördelen att kick-starta huden i sin naturliga nyproduktion, stimulerande kollagen och hudens tillväxtcykel.
 • Exfoliating Crystals Kräm med Powerbrasion-kristaller, är den nya mikrodermabrasionsbehandlingen som avlägsnar det döda toppskiktet i huden med en djup rengöring som innehåller avancerade exfolierande kristaller.

Serum & Primer

 • Instant Facelift-serum är en smink-primer som slätar omedelbart ut rynkor, minskar fina linjer, återfuktande toner som samtidigt fungerar som en matt-primer. Resultaten syns någon minut efter applicering och vara i flera timmar.

Vård mot akne och finnar

 • Zit Zapper Kräm är en effektiv kräm mot finnar som ger resultat inom 8 timmar. De innovativa ingredien Salicylsyra lindrar inflammation.

Antirynk produkter

 • Relaxaderm Advance är den enda injektion fria produkten som innehåller Dermatox-63 och en exklusiv kombination av aktiva ingredienser synergistiskt formulerade för att synligt minska utseendet på rynkor och expressions linjer.
 • Capillary Clear Kräm förekomsten av ytliga och brustna blodkärl. Denna produkt är framgångsrik från kombinationen av naturliga växtsyror och procyanidols som stärker kapillärväggarna.

T Zone behandling

 • T Zone Cleanser hjälper hud som är utsatt för överskott av oljeproduktion och förstorade porer i T-Zone-området. Denna mjuka parabenfria rengörings- och balansering rengöring djuprengör porerna. T Zone No More Oil Kräm hjälper sedan att långsiktigt behandla huden genom tillsätta rätt mängd återfuktning som gör överproduktionen av naturlig olja i huden minskas.

Hårborttagning

 • Hair No More cream innehåller Calcium Thioglycolate som effektivt löser upp proteinerna av keratin i håret. Hair No More
 • Ingrow Go Lotion motverka inåtväxta hårstrån och irriterade hårsäckar. Fördelen med produkten är att den mjukar upp huden samtidigt som anti - inflammatoriska ingredienser verkar för att lindra inflammerade hårsäckar.

Ögonvård

 • EyeTuck Kräm till ögonvård stimulerar lymfsystemet för att leda bort överflödig vätska så att påsar kring ögonen reduceras.
 • Instant EyeLift Serum stramar åt huden kring ögonen genom det aktiva ingresinserna som Sodium Silicate.

Produkter till att bleka huden

 • SD White & Bright Kräm innehåller den aktiva ingrediensen phyllanthus emblica, ett naturligt växtextrakt, som reducerar mörka fläckar som uppkommit på grund av ålder eller solskada.