Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™

10ml Kräm | Nattlig Spot Corrector

Problem i T-Zonen

Ett område på huden är så pass känt för sina oljiga problem att det har blivit allmänt känt – den fruktade T-zonen! Överflödigt sebum i både oljig och kombinerad hy kan leda till blemmor som poppar upp längs pannan och i synnerhet näsan, såväl som på huden i allmänhet. Att behandla hela hyn på samma sätt kan orsaka ytterligare irritation, då andra områden kanske inte kämpar med överflödigt sebum, utan snarare dras med torrhet och öm irritation. Detta kräver ett försiktigt tillvägagångssätt med en selektiv och precis produkt som endast vidtar åtgärder där det behövs och där den appliceras.

Skin Doctors Zit Zapper™

Medan all hud är i behov av öm kärleksvård via cleansers och krämer, så krävs det ibland ett riktat, fokuserat och precist tillvägagångssätt för att eliminera utbrott. Skin Doctors Cosmeceuticals har därför kombinerat naturliga växter, som använts genom historien, med revolutionerande organiska syror. Med vetenskaplig precision siktar Zit Zapper™ in sig på de specifika behoven vid tilltäppta porer och döda hudceller samtidigt som den lindrar, lugnar och återupplivar. Denna metod används både över T-zonen och hela huden för att ta itu med de individuellt besvärade områdena och hjälper dem att naturligt repareras samt återgå till en strålande, jämn skönhet och hälsa.

Tea Tree

Tea Tree
Tea Tree Oil, även känd som Melaleuca Alternifolia, anses vara optimal för att ta itu med ansamlade bakterier. Optimal för rengöring av orenheter på oljig samt kombinerad hud och den gör det möjligt för hud med blemmor att återställas.

Trollhassel

Trollhassel
Denna naturliga växt, vetenskapligt kallad Hamamelis Virginiana, sägs ha adstringerande egenskaper. Den kan lindra och lugna, balansera ansamlad olja för att mildra rodnad, ömhet samt irritation.

Salicyl- & Glykolsyror

Salicyl- & Glykolsyror
Kan hittas i många växter, inklusive sockerrör och har skaffat sig ett populärt namn för sina ansedda förmågor att främja lindrande exfoliering i både inflammerad och tråkig hud. När döda hudceller faller bort så uppenbaras en återupplivad yta.

Mentol
En älskad kombination av pepparmynta, polejmynta och eukalyptus som är synonym med frisk renhet. Den har samtidigt rengörande, svalkande och stimulerande egenskaper som gör att du återfår ditt fräscha ansikte.

Fullständig ingredienslista

Vatten (Aqua), Isopropyl Alcohol, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Bladolja, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Hamamelis virginiana (Trollhassel) Bark-/Blad-/Kvistextrakt, Zinc Sulphate, Camphor, Glycolic Acid, Menthol, Limonene*.

*Förekommer naturligt i essentiella oljor

Hur man använder Zit Zapper™

Denna simpla och lättanvända roll-on-formula kommer garanterat bli ett kraftfullt tillskott till din hudvårdsarsenal. Zit Zapper™ använder naturliga botaniska ingredienser för att ta itu med dina hudvårdsbekymmer. Det behöver endast appliceras på lokaliserade utbrott istället för i hela ansiktet. På morgon och kväll applicerar du en begränsad mängd på särskilt utsatta områden och låter det absorberas. Används vid behov tills du är nöjd med utseendet på de berörda områdena.

Råd

Denna kraftfulla hudhjälp är optimal för både män och kvinnor och är utformad för att hjälpa dig att ta itu med finnar, fläckar och andra blemmor på ett så naturligt sätt som möjligt, med förstklassiga aktiva ingredienser. Men som med alla nya hudvårdsprodukter, rekommenderar vi att du kontrollerar den fullständiga ingredienslistan för eventuella personliga allergener. Vi föreslår även att du aktsamt genomför ett lapptest 24 timmar innan du börjar använda produkten.