Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™

10ml | Nattlig Spot Corrector

Vad är Skin Doctors Zit Zapper medel mot finnar?

Skin Doctors Zit Zapper är produkt som snabbt och effektivt verkar för att ta bort finnar och blemmor. Denna behandling är enkel att använda och har visat sig ge effekt på mindre än 8 timmar, vilket gör den idealisk att använda under natten. Många lider av akne under puberteten, men det är ett vanligt hudproblem som kan uppstå när som helst och det drabbar många även i vuxen ålder.

Finnar uppstår ofta på grund av bakterien Propionibacterium, en vanlig bakterie på huden som producerar avfallsprodukter och fettsyror, och därigenom täpper till porerna. Upprepade utbrott av finnar kan orsakas av bland annat hormonella förändringar, matvanor, vitaminbrist , stress och ärftlighet.

Hur fungerar Skin Doctors Zit Zapper mot finnar?

Skin Doctors Zit Zapper är en populär aknekräm som kan hjälpa dig att snabbt och enkelt bli av med finnar, vilket gör att du kan njuta av en friskare hud fri från akne. Skin Doctors Zit Zapper mot finnar har visat sig ge resultat redan inom en 8 timmars period, men beroende på typen och svårighetsgrad av akne, kan resultaten variera från individ till individ.

salicylsyra

Utvinns ur naturliga vintergröna blad, björk och andra växter. Salicylsyra lindrar inflammation och det används främst som en antiseptisk ingrediens som förhindrar svamp och fjällande hud.

TROLLHASSEL

Denna ingrediens fräschar upp huden används ofta som en tonic för irritation och inflammation. Trollhassel används också för att rengöra porerna och exfoliera huden.

glykolsyra

Glykolsyra är besläktad med alphahydroxid syra, en kraftfull syra som rengör huden på djupet på ett säkert och effektivt sätt.

Tea Tree Oil

Tea Tree är känt för sina antibakteriella egenskaper hjälper till att ta motverka och reducera hudinfektioner, finnar och blemmor.