Skin Doctors Vein Away Plus

100ml Kräm | För det Oönskade Framträdandet av Ådror

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bekymren med synliga blodkärl

Cirkulation är utan tvekan viktigt för våra kroppars hälsa i helhet – även om vissa av oss kan förstå att tecken på processen kan dyka upp oinbjudna på ytan! Då vi blir äldre, kan våra blodkärlsväggar förlora styrka och brista, eller pressas närmare hudytan. Om du naturligt har en rosa, rodnande hy, så är du mer benägen att uppleva denna utveckling, även om benen är särskilt benägna att få dem. Eftersom våra liv blir mer motiverade av hur vi ser ut, så är det inte direkt chockerande att ett ökande antal kvinnor vänder sig till kostsamma och potentiellt smärtsamma borttagningsprocedurer. Samtidigt är det många av oss som längtar efter ett sätt att tackla våra irriterande små bekymmer, som vi skulle kunna använda i bekvämligheten i våra egna hem.

Vein Away Plus

Det finns en marknadsledande expert inom hud – och deras namn kanske kan ge dig en hint! Skin Doctors Cosmeceuticals fokuserar intensivt på skapandet av avancerade produkter och Vein Away Plus är utan tvekan samma attityd. Med en kraftfull kombination av inte mindre än femton örtextrakt och enastående Vitamin A (eller Retinol) och E (även kallad Tokoferol), lämnar de ingen väg outforskad i sitt sökande efter den ultimata lösningen på dina bekymmer. Den är optimal för applicering på ett inriktat, fokuserat sätt, så att du kan ta itu med utseendet av dina ådror direkt.

Stramar
Aloe Vera är ett mycket älskat derivat av en saftig växt, som är globalt känd för sina uppfriskande, återställande & föryngrande egenskaper. Vitamin A hjälper till med upprätthållandet av normal hud och för att förbättra hudens utseende och känsla.

Lindrar
Olja från calendula, eller ringblomma, anses vara lugnande och lindrande. Nyponolja är rik på hudförbättrande och föryngrande Vitamin C, vilket är perfekt till hudblemmor. Sheasmör används för att boosta hudens utseende och återfuktande.

Stärker
Phytotonine™ är en banbrytande kombination av örtextrakt från Polygonatum biflorum, Cypressfrön och slåttergubbe och avser att boosta styrkan av kärlväggarna. I samspel med extrakt från Ginkgo Biloba strävar den efter att hjälpa till att stärka viktig mikrocirkulation.

Skyddar
Bioflavonoider från citrusfrukt har särskilt valts ut för att stärka både huden i sig samt kapillärer och ådror. Vitamin E anses vara absolut nödvändig i försvaret mot yttre påverkningar och agerar sköld mot skada.

Fullständig ingredienslista

Water (Vatten), Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Retinyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Arnica Montana Flower Extract, Cupressus Sempervirens (Cypress) Fröextrakt, Polygonatum Multiflorum (Solomon’s Seal) Rhisome/Root Extract, Butyrospermum Parkii (Sheasmör), PEG-20 Stearate, Carbomer, Soybean (Glycine Soja) Oil, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Skalolja, Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Oil, BHT, Ginkgo Biloba Bladextrakt, Rosa Canina (Nypon) Fruktolja, Tocopherol, Citrus Medica Limonum (Citron) Skalextrakt, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Disodium EDTA, Retinol, Calendula Officinalis Flower Extract, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, Linalool.

Användning av Vein Away

Denna produkt från Skin Doctors gjordes för att bli en trevlig och tillfredsställande aspekt av din vanliga hudvårdsrutin. Du behöver bara massera en liberal mängd av krämen, morgon och kväll, på hudområdet som du skulle vilja rikta in dig på. Du kan därefter njuta av den hydratiserande känslan och citrusdoften. För att dra maximal fördel av Vein Aways otroliga formula, föreslår vi att du applicerar den två gånger dagligen på regelbunden basis och att du investerar i en långsiktig användning.

Råd

Skin Doctors är väldigt stolta över att skapa banbrytande produkter, i hjärtat av såväl välkända och högt ansedda botaniska extrakt som innovativa, forskningsledda föreningar. Med det sagt, så är det alltid rekommenderat att noggrant kontrollera den fullständiga ingredienslistan för eventuella personliga allergener, innan man använder den för första gången. Om du är gravid eller ammande, vänligen använd inte Vein Away, då den är olämplig för dina behov.