SD White & Bright

50ml Kräm | Avancerat Komplex för Hudpigmentering

Orsaker till missfärgning

Oavsett vår hudton, så kommer det alltid vara några av oss som kämpar för att hålla den fri från oönskade pigmenteringar och märken, och som önskar att vi kunde uppnå ett genomgående strålande och hälsosamt uttryck. Ibland kan vissa hudtillstånd och hormonella eller miljömässiga förändringar smyga sig på oss och lämna sina spår och märken innan vi ens lägger märke till det. Med tre huvudsakliga typer av dermal missfärgning som har en tendens att skilja mellan hudtoner, så bör det inte vara för svårt att identifiera vilken som påverkar dig:

  1. Solfläckar syns oftast på hud som har en ljusare ton, och kan uppstå efter utbredd, intensiv exponering av solljus. Sådana märken blir mer märkbara då huden blir mer mogen.
  2. Pigmentfläckar framträder som mörkgråa eller bruna fläckar på ens kropp eller ansikte. De märks mest hos kvinnor med latinamerikanska, arabiska, asiatiska, eller anor samt de från medelhavsområdet, där de uppstår som en följd av förändringar i hormonnivåer som inkluderar graviditet eller något preventivmedel.
  3. Post-inflammatorisk hyperpigmentering misstas ofta för ärrvävnader. I själva verket är det rester av återhämtningen från skada, om det så rör sig om ett insektsbett, akne eller ett sår. Detta kan förekomma på all hy.

Oavsett vad orsaken må vara, så kan det inte förnekas att missfärgning kan vara otrevlig när så många av oss lägger pengar och tid på andra delar av vårt yttre, enbart för att se sådana ansträngningar underminerade. Ett ökande antal personer beslutar sig för att investera i professionell hjälp men trots detta kan det sluta i missnöjdhet och med tömda fickor. Det är svårt att inte undra om fler personer skulle välkomna en kräm som erbjöd en lindrande känsla för på ett smidigt sätt ta bort dina bekymmer och besvär.

SD White & Bright från Skin Doctors

Med användning av instinktiv och forskningsmotiverad expertis, medvetenhet om individuella hudbehov samt med en förståelse av hindret för oönskad hudpigmentering, skapade Skin Doctors skickligt SD White & Bright cream. Den kombinerar kraftfulla och innovativa vetenskapliga föreningar med solfilterteknologi samt vitala vitaminer i exakthet, för att ge dig ett noggrant tillvägagångssätt för att tackla dina hudtonsbekymmer. Med blott två masserande appliceringar dagligen, kan du hantera dina eländen.

Lysa upp
ß-White™ är kraftfullt uppbyggd för att uppfylla två funktioner. Den första av dessa riktar in sig på melaninsyntes och jämnar ut pigmenteringen samt synlig färg på huden. Fokuserade studier observerade 79% nedgång i melaninproduktion. Vidare ansågs den som hjälpsam med åtstramning av huden.

Skydda
Hyperpigmentering är i stort sett resultatet av överdriven exponering av UV-strålning efter tid i solen. För att upprätthålla bästa ton av huden och undvika ytterligare skada, är det avgörande att upprätta ett försvar. UVA- & UVB-filtrering hindrar skadande strålar och skyddar ditt ansikte.

Stärka
Vitamin E (även känd som Tokoferol) är en viktig hudboostande faktor, som har varit föremål för anmärkningsvärd forskning om dess möjliga assistans till skadad hud. Det är förstått att det ska skydda från oxidativ stress och upprätthålla hudens fukt, fasthet och nyans.

Fullständig ingredienslista

Vatten (Aqua), Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sorbitan Stearate, Ceteareth-20, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Polysorbate-60, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydrogenated Lecithin, Oligopeptide-68, Sodium Oleate, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Sorbitan Isostearate, Glycerin, Glycine Soja (Sojaböna) Oil, BHT, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfym), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Njut av SD White & Bright

Denna lugnande, härligt doftsatta kräm kommer med säkerhet att bli ett väldigt trevligt tillskott till din dagliga hudvårdsrutin. På morgon och kväll applicerar du varsamt en liten mängd på ditt ansikte och masserar in i din hud, se till att undvika din mun och dina ögon. För att till njuta av SD White & Bright till fullo, rekommenderas frekvent användning på en kontinuerlig basis samt en investering på lång sikt.

Råd

Skin Doctors lägger enorm vikt vid att ge kunder bästa möjliga kvalitet av luxuös hudvård, genom att använda en fusion av banbrytande vetenskapligt framställda och kända örtderivat. Med det sagt så rekommenderar vi, precis som med alla nya hudvårdsprodukter, att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan innan första användning för att se om den skulle kunna innehålla något du personligen är allergisk mot. För extra försäkran, kan du överväga att utföra ett lapptest dagen innan du använder den för första gången.