Relaxaderm Advance

30ml Kräm | Anti-aging ansiktskräm

Vad är Skin Doctors Relaxaderm?

Denna kosmetiska kräm har visat vara effektiv i behandling mor rynkor och fina linjer i ansiktet. I en 50 ml. flaska du få en effektiv antirynkkräm som kan användas av både män och kvinnor. Skin Doctors Relaxaderm kan bidra till att minska dina rynkor, fina linjer och allmänna tecken på åldrande. Studier har visat att Relaxaderm kan minska uppkomsten av rynkor med upp till 50% på bara en månad!

Hur effektiv är Skin Doctors Relaxaderm?

Denna kosmetiska antirynkkräm har utvecklats speciellt för att säkerställa optimala resultat med regelbunden användning. Relaxaderm innehåller argirelin, som är en kedja av sex olika aminosyror, vilka verkar för att förhindra frisättning av neurotransmittorer i huden. Dessa neurotransmittorer är ansvariga för sammandragning av ansiktsmusklerna och genom att kontrollera dessa, kan du minska muskelspänningar i ansiktet. Denna process kan minska tecken på åldrande, fina linjer och rynkor och ger dig en mer avslappnad och ungdomligt utseende.

Hur använder jag Skin Doctors Relaxaderm?

För att uppnå bästa resultat med denna antirynkkräm, rekommenderar vi att du använder den två gånger om dagen, som en del av din morgonrutin och precis innan du går till sängs, är de tider som har visat sig ge de mest effektiva resultat. Krämen kan användas av både män och kvinnor. Är du gravid eller ammar bör du konsultera med en läkare innan användning.

När kan jag se resultat?

De önskade avkopplande effekterna från Relaxaderm kommer vanligen efter två till tre månaders regelbunden användning. Du bör därför inte sluta använda Relaxaderm, eftersom det kan innebära att huden går tillbaka till sitt tidigare stadie. Vi rekommenderar därför att du fortsätter att använda krämen, men du kan tillåta dig att bara applicera en gång om dagen. Om huden börjar återgå till sitt tidigare stadie, kan du enkelt återgå till att använda krämen två gånger om dagen igen.

Naturliga ingredienser - utan biverkningar

Eftersom Relaxaderm endast innehåller naturliga ingredienser för uppkomst av rynkor och fina linjer finns det inga dokumenterade biverkningar. Vi rekommenderar dock ändå att du kontrollera ingredienslistan för att se till att du inte har några allergier mot någon av ingredienserna.

Ingredienserna i Skin Doctors Relaxaderm är följande: Vatten, butylparaben, cetearylalkohol, propylparaben, glycerin, isopropylparaben, etylhexylpalmitat, ceteareto-20, glycerylstearat SE, acetyl hexapeptid-3, dimetikon, kaprylsyra / kaprinsyra-triglycerider, etylhexyl-stearat, propylenglykol, trietanolamin, metylparaben och doft.