Skin Doctors Instant Facelift

30ml Serum | För spänstigare hud och fastare kontur
559.00Kr
Du sparar:  260.00Kr

En sjunkande känsla

Ålder kan ge dig fördelar i form av visdom och erfarenhet - men det vi må vinna i livskunskap kan vi känna att vi förlorar i skönhet i ansiktet! Över tid förlorar huden elasticitet och spänst då kollagenet utarmas, och åren av leenden, skratt och - de tyvärr oundvikliga - rynkningarna av pannan lämnar alla sina märken. Samtidigt kan huden tunnas ut och förlora dess yppiga, flexibla mjukhet. Emedan kändisarna kan göra om sitt utseende med hjälp av de senaste vetenskapliga procedurerna, kan vi dödliga - som kanske vare sig kan eller vill lägga oss under kniven - ofta känna oss hjälplösa inför oönskade förändringar i vårt utseende. Hade det inte varit underbart att hitta enkel, behändig kräm som vi kunde använda närhelst vi behövde den, för att snabb uppnå lyft känsla i ansiktet?

Instant Facelift

Hos Skin Doctors är man mycket stolta över sitt innovativa angreppssätt mot vanliga hudvårdsproblem - och Instant Facelift är absolut inte något undantag! Med tre fantastiska aktiva komponenter som inspirerats av revolutionerande vetenskaplig forskning, och som verkar perfekt tillsammans för att hjälpa dig att ge ny energi till ditt utseende. Utöver detta så verkar även appliceringsmetoden, med sin cirklande, masserande rörelse, stimulerande och stärkande på huden. Om du bekymrar dig över förlorad fasthet, spänst och ungdomlig lyster i ditt ansikte så kan Skin Doctors Instant Facelift vara helt perfekt för dig!

Easyliance®
Denna innovativa ingrediens är en potent kombination av hydrolyserade biopolymerer, som produceras naturligt av en del växter, och akaciagummi. Den har beskrivits som något snabbverkande som ger huden en fastare look och ett lyft och spänstigt utseende.

Hydroviton® 24
Detta är ett avancerat komplex och en dygnet-runt-återfuktare som består av en växelverkande blandning av naturligt fuktgivande komponenter. Med egenskaper som inte täpper till har det utformats för att låta huden andas - med en fantastiskt lätt känsla verkar det på hyn utan att synas eller dofta.

Sesaflash™
Det utvinns från sesamfrön och är särskilt känt för att blanda sig med olika typer av sammansättningar lätt, särskilt de som syftar till att föryngra medans de verkar mot hängighet och trött hud. Målet med komponenten är att ge en hy med ett jämnare utseende och återfuktning som varar länge.

Full innehållsförteckning

Aqua (vatten), glycerin, isopropylmyristat, stearinsyra, gummi från acacia senegal (akaciagummi), glykolstearat, glycerylstearat SE, akrylatkopolymer, petrolatum, paraffinum liquidum (mineralolja), polysorbat-60, trietanolamin, glycerylstearat, hydrolyserat rhizobiangummi, dimetikon, PEG-100 stearat, cetylalkohol, imidazolidinylkarbamid, karbomer, parfym (doftämne), fenoxietanol, pentylenglykol, natriumlaktat, mjölksyra, serin, urea, sorbitol, natriumklorid, allantoin, stearamid AMP, dinatrium EDTA, VP/polykarbamylpolyglykolester, hydrolyserat sesamprotein PG-Propyl Methylsilanediol, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, hexyl cinnamal, limonen, linalool, geraniol, citral.

Användning

Instant Facelift från Skin Doctors är perfekt utformat för att bli ett enkelt och skönt tillskott till din hudvårdsrutin. Efter rengöring portionerar du ut några få droppar på dina fingertoppar, försiktigt så att det inte kommer för mycket då det är mycket kraftfullt. Applicera i ansiktet med cirkulära, uppåtriktade rörelser. Undvik området kring ögonen. Vänta några minuter till dess att krämen absorberats och du kan då känna en härligt mjuk och matt känsla. Därefter kan du applicera din makeup om du väljer att göra det.

Råd

Alla produkter från Skin Doctors har utformats för att vara bekväma, härliga och tillfredsställande att använda. Med det sagt bör man alltid vara förnuftig och läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen av allergiskäl innan man använder en hudvårdsprodukt för första gången. Gör även ett lapptest tjugofyra timmar innan användning. Produkten är inte anpassad för att användas direkt kring ögonen eller på inflammerad, solbränd eller skadad hud.