Skin Doctors Instant Eyelift

10ml Serum | Uppfriskande och utjämnande serum

Själens spegel

Ögonen har länge setts som en av de viktigaste komponenterna i ett vackert ansikte och man hittar sannolikt omskrivningar i varje romantiskt verk - från medeltida poesi till moderna filmer. Det finns alltså en anledning till att så många kvinnor lägger tid, pengar och energi på att framhäva ögonen! Men vad för nytta gör allt det där jobbet om de skyms av åldrande, rynkig, svullen eller kanske bara lite trött hud? Detta är effekter som vi riskerar att stöta på allt oftare, allt eftersom tiden går, och ibland är ett tjockt lager av concealer helt enkel inte tillräckligt. Hur många är vi inte som längtar efter en produkt som, bara genom en lätt, svepande applicering, kan dra tillbaka klockan?

Skin Doctors Instant Eyelift

Det finns ett företag som skiljer sig från mängden när det kommer till innovativ, forskningsdriven, premiumhudvård - och det är Skin Doctors Cosmeceuticals. Instant Eyelift är absolut inte något undantag. Utifrån en fantastisk kunskap om de specifika behoven hos utvalda hudområden, använder sig detta omsorgsfullt utformade serum av banbrytande ingredienser i en revolutionerande sammansättning. Istället för att behöva vända dig till en professionell salong kan du nu, bekvämt hemma, behandla det område som bekymrar dig mest på ett kraftfullt sätt. Det här uppljusande serumet kommer med all säkerhet göra stort avtryck på hur du ser på dig själv i spegeln!

Full innehållsförteckning

Aqua (vatten), natriumsilikat, karbomer, hyaluronsyra, serumalbumin, dextransulfat, DMDM-hydantoin, glycerin, etylhexylglycerin, kaprylylglykol, natriumhyaluronat, bensylalkohol, dehydroättiksyra.

Användning

Instant Eyelift är som gjort för att bli den stärkande produkt som du per automatik vänder dig till för huden kring ögonen! Efter att du använt valfri rengöringsprodukt från Skin Doctors i ansiktet, för att försäkra dig om att det är rent, skakar du Eyelift-flaskan ordentligt och portionerar ut en lite mängd på dina fingertoppar. Med en svepande, rundad rörelse applicerar du ett tunt lager under ögonen. När serumet applicerats tittar du rakt fram och försöker att inte göra några ansiktsrörelser på några minuter..

Råd

Skin Doctors strävar mot den allra högsta kvalitetsnivån när det gäller premiumhudvård, med produkter som tagits fram genom noggranna studier och utifrån ett stort kunnande om kundens behov. Som med alla nya hudvårdsprodukter så rekommenderas du dock titta igenom den kompletta innehållsförteckningen på grund av allergiskäl. Serumet är inte att användas på känslig, sårig eller irriterad hud.