Skin Doctors Ingrow Go

Lotion | Exfolierande lotion för inåtväxta hår

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Den skumpiga vägen till jämnare hud

Det är många av oss som strävar efter en len och hårfri hud - som bjuder in till beröring - på olika delar av kroppen, och som också tar steg i den riktningen i verkliga livet. Men, vi har alla fått erfara oönskade upplevelser, i form av allt i från klåda efter rakning, till rakfinnar och de avskydda inåtväxande håren. De senare uppstår när toppen på ett hår krullar sig bakåt eller växer åt sidan in höljet på hårsäcken. Även om detta inte är något farligt så syns de ofta som små knölar under huden, ibland med en bit av hårstrået synligt undertill. Fram till nu så har den bästa strategin varit tidskrävande borttagning med hjälp av pincett - och det vore såklart optimalt med en mindre smärtsam och mer bekväm metod!

Skin Doctors Ingrow Go

Med syftet att hjälpa dig att hantera de ofta smärtsamma, fula håren, presenterar Skin Doctors en unik och speciellt framtagen aktiv komponent som fungerar kraftfullt och med potent styrka. Denna lotion använder sig av ingredienser som är kända för sina exfolierande funktioner och fuktbevarande, mjukgörande och skyddande egenskaper. Ingrow Go verkar för att lyfta bort döda hudceller i det drabbade och behandlade området, i hopp om att låta det specifika håret frigöra sig för att på så vis kunna avlägsnas lika enkelt som något annat hår. I stället för att ha en hud med otrevliga knölar, kan du med hjälp av Ingrow Go vara på väg mot en smidig hud som är mjuk vid beröring.

Skydda

Skydda
Isopropylalkohol verkar för att snabbt rengöra huden från smuts, skydda mot rodnader och oönskade, förorenande ämnen som blockerar huden.

Återfukta

Återfukta
Propylenglykol hjälper till att tränga djupt ner i huden för intensiv återfuktning. Detta kan mjukgöra huden, vilket gör avlägsnandet av hår lättare.

Lugna

Lugna
Acetylsalicylsyra är särskilt lämplig för användning på skör, inflammerad och känslig hud, inte minst efter rakning, epilering, vaxning eller annan form av hårborttagning.

Exfoliera

Exfoliera
Glykolsyra är ett polerande, exfolierande medel som underlättar den naturliga förnyelsen av huden, och därigenom till att lyfta upp håren från hudytan.

Full innehållsförteckning

Isopropylalkohol, vatten (aqua), acetylsalicylsyra, glycerin, glykolsyra, propylenglykol, trietanolamin.

Användning av Ingrow Go

Denna revolutionerande formula kan användas både dagen innan och efter rakning, epilering eller elektrolys. Omkring tolv timmar efter hårborttagning fuktar du en bomullstuss med Ingrow Go och applicerar en måttfull mängd på det berörda området. Efter att produkten har absorberats, återfukta med din favoritlotion. För att få ut bästa effekt av produkten bör du använda det kontinuerligt, som en del av din hårborttagningsrutin.

Råd kring Ingrow Go

Ingrow Go produceras med förstklassiga, innovativa och väl ansedda aktiva ingredienser. Ingen av ingredienserna har några som helst biverkningar, men som med alla nya hudvårdsprodukter så bör du dubbelkolla alla ingredienser av allergiskäl. Använd inte produkten omedelbart efter en hårborttagningsprocess utan vänta till dess huden lugnat ner och återhämtat sig.