Skin Doctors Ingrow Go

Exfolierande lotion för inåtväxta hår

Vad är Skin Doctors Ingrow Go och hur fungerar den?

Skin Doctors Ingrow Go verkar för att både förebygga och reducera inåtväxande hårstrån som kan uppstå efter rakning. Sprayen reducerar besvär genom att bilda ett mindre tryck på inflammerade hårsäckar. Då håret bryts av eller dras ut vid rakning kan dessa ibland krulla ihop sig när de växer ut och istället växa in i hårsäcken, vilket leder till inflammerad hårsäck och inåtväxande hårstrå. Trycket bidrar till att minska utrymmet i hårsäcken så att hårstrået tvingas att växa ut igen samtidigt som huden lämnas mjuk utan irritation. På så sätt blir du av med inåtväxande hårstrån.

Produkten verkar även för att förebygga uppkomsten av röda prickar genom att försiktigt exfoliera huden och avlägsna döda hudceller från översta hudlagret. På så sätt reduceras risken att porerna blockeras och röda prickar kan förhindras.

Hur använder jag Skin Doctors Ingrow Go?

Du bör använda Skin Doctors Ingrow Go efter varje gång du har rakat eller vaxat dig för att motverka inåtväxta hårstrån och irriterade hårsäckar.

image of coconut

För bästa resultat rekommenderar vi att du fuktar en bit bomull med vätska och applicerar detta över de delar av kroppen där du har vaxat eller rakat.

white teeth

Detta är för att ta bort smuts och rester av parfym och liknande.

special offer 30% off

När området är torrt kan du spraya Skin Doctors Ingrow Go vätskan. Låt det sedan absorberas av huden.

När kan jag börja se resultat?

Som med de flesta naturliga hudvårdsprodukten på marknaden varierar resultatet beroende på person och hårtyp. Men de flesta användare upplever reducering av svullnad och irritation inom 24 timmar.

Finns det några biverkningar?

Skin Doctors Ingrow Go är gjord av naturliga ämnen och det finns inga kända biverkningar. Men om du har allergier är det rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Undvik att använda produkten på sårig och skadad hud samt undvik direkt kontakt med mun och ögon.

Vad innehåller Skin Doctors Ingrow Go?

Isopropyl alkohol, vatten, acetylsalicylsyra, glycerin, glykolsyra, propylenglykol och trietanolamin.

Hur beställer jag min Skin Doctors Ingrow Go?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa Skin Doctors Ingrow Go på vår hemsida. Klicka på “lägg till i varukorgen” och gå sedan vidare till utcheckning. Dessutom kan du välja mellan flera olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.