Skin Doctors Hair No More System

Kit för hårborttagning

Vad är Skin Doctors Hair No More och hur fungerar den?

Skin Doctors Hair No More innehåller 3 produkter som alla bidrar till att minska och förebygga oönskad hårväxt. I paketet medföljer 2 krämer som enkelt appliceras på de hudområdena du vill behandla och avlägsnar de allra grövsta och mörkaste hårstråna smärtfritt inom 10 minuter. Detta genom att lösa upp proteiner i håret., vilket smälter håret under huden. Den medföljande sprayen används efter att du har applicerat krämen och verkar för att strypa syretillförseln till hårsäckarna, vilket stör den naturliga tillväxtcykeln i hårsäckarna. På så sätt växer håret tillbaka långsammare och hårstråna är tunnare, lättare och mindre märkbara än tidigare. Ibland kan sprayen även förhindra att hårstråna växer tillbaka helt.

Skin Doctors Hair No More kan användas av alla hud- och hårtyper och tar inte längre än 10 minuter per behandling. Du kan därför avlägsna kroppshår hemma utan att behöva genomgå dyra och pinsamma salongsbesök.

Hur använder jag Skin Doctors Hair No More?

Börja med att applicera Skin Doctors Hair No More krämen på de hudområdena som du vill behandla. Som med de flesta hudvårdsprodukterna är det rekommenderat att applicera en liten mängd först och lägga på mer ifall det på behövs. På så sätt undviker du onödigt kladd. Hur lång tid krämen ska ligga och verkar varierar beroende på område och hur grova hårstråna är. Men om du behandlar ansiktet ska krämen inte sitta i längre än 2-3 minuten men om du behandlar benen ska krämen sitta i minst 8 minuter.

När håret är upplöst sköljer du rent huden med ljummet vatten. Slutligen använder du generöst no more hair sprayen över de behandlade områdena för att undvika att håren växer tillbaka snabbt igen. För optimalt resultat är det rekommenderat att upprepa behandlingen 4-5 gånger per vecka.

När kan jag börja se resultat?

Skin Doctors Hair No More ger märkbara resultat inom 10 minuter. Men som med de flesta hudvårdsprodukterna varierar resultatet beroende på person, hudområde och hur grova hårstråna är.

Finns det några biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar med att använda Skin Doctors Hair No More men det är rekommenderat att läsa igenom innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Om du har känslig hud kan du även utföra ett test på ett litet hudområde, som exempelvis handleden, och vänta 24 timmar innan du applicerar produkten. Om du skulle uppleva allvarliga irritationer ska du avstå från att använda produkterna. Behandlingen bör inte utföras på näsa, öron eller bröstvårtor.

Vad innehåller Skin Doctors Hair No More?

Den aktiva ingrediensen i Hair No More krämen är kalsium tioglycolate som hjälper till att lösa upp keratin utan att skapa irritationer. Den aktiva ingrediensen är urea som bidrar till att störa tillväxtcykeln i hårsäcken och salicyic syra som hjälper till att lösa upp protein i håret. De naturliga extrakten i båda produkten är hypericum, arnika, trollhassel och soja peptider.

Hur beställer jag Skin Doctors Hair No More?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa Skin Doctors Hair No More på vår hemsida. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.