Skin Doctors Hair No More System

Combo | Kit för hårborttagning

Den skumpiga vägen till jämnare hud

Det går inte att förneka att vi lever i en värld som är allt mer utseendefokuserad - och att hantering av hårväxt, att underhålla en silkeslen och jämn hud, har blivit en viktig faktor. Vaxning, trådning, plockning, epilering, rakning och till och med borttagning med hjälp av laser har blivit populära metoder, även om de kan vara smärtsamma, tidskrävande och dyra. Vissa områden behöver behandlas om och om igen för att uppnå ett resultat som blir sådär lockande för beröring, och vi är många som önskar att vi kunde göra oss av med de där små bekymren, en gång för alla. Vore inte det optimala ett komplett hårborttagningsprogram, som tar hand om både kort- och långsiktiga behov?

En otrolig kräm

Eftersom många processer för hårborttagning leder till ömma rodnader, skärsår och inåtväxta hår, kommer det inte som en överraskning att det blivit ett hett område att hitta nya, alternativa lösningar. Krämer har blivit de trendriktiga produkterna att vända sig till för såväl jet set-folket till den vanliga kvinnan eller mannen på gatan. Istället för att ta bort de borstiga håren verkar dessa genom sitt innehåll av kontrollerat reaktiva alkaliska ämnen som bryter ner håret kreatinstruktur. I upplöst tillstånd kan håren enkelt torkas av och sköljas bort - och huden förblir helt opåverkad av rakhyvlar, vaxremsor och elektriska enheter.

Hair No More System

Hos Skin Doctors vet man om att all hud har komplexa behov, vilket blir ännu tydligare när det kommer till hårborttagningsprocessen! All hårborttagning medför en risk för att huden förlorar fukt, även när man använder revolutionerande skonsamma krämer. Men, för att bemöta de här orosmolnen har Skin Doctors inkluderat djupt återfuktande och lugnande aloe vera - det populära växtextraktet som används i fuktkrämer världen över. Vitamin E, som är känt för sina skyddande effekter, används också för att skydda din hud mot skador.

Trots dess potenta effekt är sprayen baserad på botaniska komponenter som trollhassel, soja, arnica och johannesört, med en perfekt balans mellan sina unika exfolierande och återfuktande egenskaper. Genom att använda de här två produkterna från Skin Doctors tillsammans, kan de samverka i perfekt harmoni och komplettera varandras verkan och på så vis ge dig det ultimata kompletta programmet. Med kitet i handen så kommer du vara ett steg närmare den där lena, mjuka huden som bjuder in till beröring.

Full innehållsförteckning

Kräm: Vatten (aqua), kaliumtioglykolat, sorbitol, cetearet-20, urea, cetearylalkohol, kalciumhydroxid, petrolatum, isopropylmyristat, doftämne (parfym), magnesiumaluminiumsilikat, PEG-20 stearat, tokoferylacetat, allantoin, glycerin, hydroxietylcellulosa, tetrasodium EDTA, bladjuice från aloe barbadensis (aloe vera), natriumhydroxid, parafin, titandioxid (CI 778891), bensylsalicylat, bensylbensoat, eugenol, citronellol, geraniol, linalool, butylfenyl metylpropional.

Spray: Vatten (aqua), propylenglykol, urea, bark-/löv-/kvistextrakt från hamamelis virginiana (trollhassel), natriumcitrat, hydrolyserat sojaprotein, salicylsyra, mentol, blomextrakt från arnica montana (arnica), blom-/blad-/stamextrakt från hypericium perforatum (johannesört), barkextrakt från salix alba (pil), PEG-40 hydrerad ricinolja, xantangummi, Imidazolidinyl urea.

Användning

Det unika två-stegssystemet har utformats för att ta bort oönskad behåring, helt smärtfritt, och hjälpa till att hämma framväxandet av nya hår. För att använda den lätta men potenta krämen, täck det aktuella området med ett tjockt och jämnt lager. Det finns inget behov av att massera in den, bara lämna den att verka i maximalt 5 minuter i ansiktet och 8 minuter på resten av kroppen, och kontrollera med jämna mellanrum under tiden. Skölj av med kallt vatten.

Den hämmande sprayen kan användas direkt efter krämen. När huden har torkat, spraya en lätt dusch och massera in i huden till dess att den är helt absorberad. Använd en bomullstuss för att applicera på känsliga områden. Det är rekommenderat att man applicerar sprayen oberoende av hårborttagningstillfällena och använder den dagligen under den första veckan, sedan två gånger i veckan, kontinuerligt.

Råd

Hair No More System är särskilt utformat för att vara ett system som har sin grund i naturliga komponenter och som undviker tuffa kemikalier som kan skada huden. Allas hud är dock unik och kan reagera olika, så vi rekommenderar att man läser igenom den kompletta innehållsförteckningen noggrant och gör ett lapptest på det område som du tänker behandla med de olika produkterna, 24 timmar innan första användningen. Efter användning av krämen bör du inte använda tvål eller sammandragande lotions, deodoranter eller parfymer under 24 timmar.