måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Gamma Hydroxy Kräm

50ml Kräm | Anti-aging ansiktskräm
489.00Kr
Du sparar:  100.00Kr

Vad är Skin Doctors Gamma Hydroxy för Jämnare Hud?

Skin Doctors Gamma Hydroxy är en kräm med dramatiskt utjämnande effekt på acneärr, rynkor och tydliga ålderstecken. Krämen använder främst hydroxylsyrorna Glycol, Lactas och Salicyl, dessa är alla kända för sin förmåga att förbättra hudens struktur och kvalitet. De har blandats med en kosmetiskt utslätande effekt i åtanke och har därmed, för vissa, en så dramatisk effekt att Skin Doctors Gamma Hydroxy hudutjämnande kräm har jämförts med kemisk peeling. Krämen kan appliceras på hela kroppen där du känner att det behövs. Krämen är designad för att passa in i din dagliga hudvårdsrutin och behöver bara appliceras två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Hur fungerar Skin Doctors Gamma Hydroxy?

Det är inte ovanligt att hudproblem beror på att det ansamlats döda hudceller på hudens yta. Denna ansamling kan skapa det tråkiga, ojämna och torra utseendet hos den åldrande huden. Skin Doctors Gamma Hydroxy exfolierar den döda huden vilket inte bara minskar storleken på hudens porer utan förbättrar och hudens struktur och färg.

Huvudingredienser

Glykogensyra Tillhör klassen Alfahydroxylsyror, som också är känt som “Fruktsyror” och som finns naturligt i saften från sockerrör. Denna syra är oerhört effektiv som hudvårdsbehandling eftersom molekylerna är oerhört små och därmed effektivt tränger in genom hudytan.

Mjölksyra Detta är ytterligare en Alfahydroxylsyra, som framställs ur sur mjölk och ur säd. Denna ingrediens har en effekt som dokumenterats under århundranden – man påstår till och med att Cleopatra fick sin vackra hy för att hon badade i mjölk.

Både Glykogensyra och Mjölksyra arbetar tillsammans i denna hudförnyande kräm genom att lossa eller lösa upp det tjocka, yttre, hudlagret. Denna typ av mikroskopisk exfoliering riktar automatiskt in sig på problemområden som acne, fina rynkor och linjer, pigmentfläckar och hudutslag. Skin Doctors Gamma Hydroxy kickstartar hudens naturliga regenereringsprocess, genom att stimulera tillverkningen av kollagen och startar därmed hudens tillväxtcykel.

Salicsylsyra Denna syra avlägsnar effektivt döda hudceller och har förmågan att tränga in djupt ner i porerna. Detta gör den till en oerhört effektiv behandling mot pormaskar och för att rensa ur tilltäppta porer.

Varför ska jag använda den?

Skin Doctors Gamma Hydroxy erbjuder ett säkert alternativ till kemiska peelingprodukter men med samma utjämnande effekt. Säkerheten är alltid det viktigaste och med Skin Doctors Gamma Hydroxy kan du angripa dina hudproblem utan rädsla för att skada huden. Genom att använda denna hudförnyande kräm kan du bekämpa flera olika problem med hudens struktur samtidigt, något som besparar dig både tid, besvär, smärta och pengar.

När kan jag förvänta mig att se resultat?

De alla första tecknen på förbättring kan ses efter 2 – 6 veckors regelbunden användning. Skin Doctors Gamma Hydroxy har en noga avvägd kombination av Hydroxylsyror så att de utjämnande och föryngrande effekterna sker gradvis över flera veckor vilket minskar risken för att du ska drabbas av någon obehaglig hudirritation.

Hur använder jag Skin Doctors Gamma Hydroxy?

Tvätta ansiktet och torka försiktigt innan du använder Skin Doctors Gamma Hydroxy. För bästa resultat applicerar du ett tunt och jämt lager över ansiktet, nacken, händerna eller där du känner att du vill förbättra hudens utseende. När du använder en kräm för hudförnyelse kan du känna en svagt pirrande känsla efter applicering. Detta är helt normalt. Skulle det göra ont bör du dock omedelbart avbryta behandlingen. För bästa resultat följer du upp krämen med en återfuktande dag eller nattkräm.

Finns det några biverkningar?

Vissa personer kan uppleva att huden blir något fjällig och röd i samband med att de använder den här typen av krämer. Skulle det hända så oroa dig inte, det är helt normalt. Det betyder bara att den trista, torra huden lossnar och ger plats för ny, återfuktad hud. Om du behöver kan du alltid smörja in huden med en mjukgörande kräm för att minska fjälligheten. Skulle problemen vara mycket stora kan du prova att applicera Skin Doctors Gamma Hydroxy lite mer sällan. Produkten är inte lämplig att använda omkring ögonen och du bör förstås alltid kontrollera att du inte är allergisk mot någon av dess ingredienser innan användning.


Kundomdömen
4 av 5
3 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Jag använder krämen på mina kinder där jag har ganska fula ärr efter min akne. Det har gått ca 4 veckor sedan jag började och mina kinder börjar se mindre gropiga ut nu. Ska bli spännande och se hur mycket av ärren som faktiskt kommer att försvinna!
  • * Märkte resultat efter bara en veckas användning!
  • * Har ganska djupa rynkor i pannan som jag har haft problem att få bort, så ser fram emot att se om denna kräm kan få bukt på dem!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.