Skin Doctors Eyetuck

15ml Kräm | Hydratiserande, Lindrande Kräm Under Ögonen
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Ögonen kallas ofta för fönstren till ens själ – och ingen vill att deras vackra utseende understryks av mörka, skuggade påsar! Ansträngningar för att reducera dessa inkluderar ofta invasiva och kostsamma procedurer, obehag och risker. I strävan efter att bannlysa sådana åtgärder från att övervägas, utarbetade Skin Doctors Eyetuck cream. Med en lätt beröring, hjälper den till att lindra svullen hud och strävar efter att väcka upp din djupaste skönhet.

 • Strävar efter att förminska utseendet av påsar under ögonen
 • Riktar in sig på puffighet, fina linjer & rynkor
 • Fuktgivande, lindrande krämformula
 • Innovativ användning av hudälskande peptider
 • Med botaniska extrakt av shea & aprikos
 • Omgående, djupt hydratiserande känsla

Skin Doctors tog till ett innovativt tillvägagångssätt till ett otroligt vanligt bekymmer när de utarbetade Eyetuck cream. Med en skickligt balanserad blandning av botaniska extrakt och peptiden Acetyl Tetrapeptid-5, eftersträvar den att hjälpa till med minskningen av dina bekymmer. Om du grämer dig över åldrandets påverkan av dina påsar under ögonen, så kan denna produkt vara perfekt för dig!

Vad ligger bakom dina påsiga ögon?

Puffig, svullen och ofta missfärgad hud under dina ögon blir alltmer vanligt med tiden – även bland oss med ytterst noggrann hudvårdsrutin och hälsosam kost! Ett flertal faktorer kan spela en roll, såsom en vätskeretention, sömnbrist, allergier och rökning. Dessvärre finns det även viss påverkan som du inte har någon kontroll över, såsom ärftlighet eller åldrande. De med en ärftlig benägenhet för påsar kan mycket väl upptäcka att musklerna under deras ögon försvagas med tiden, vilket leder till en förlust i form och släthet. Det måste säkerligen finnas många av oss som längtar efter en lindrande och utslätande kräm som är skön att använda och som kan hjälpa till att gömma den påsiga huden.

Eyetuck från Skin Doctors

Skin Doctors utformade denna unika, inriktade kräm, med användning av djup förståelse för skönhetsbehov, för att särskilt ta hand om den sköra, känsliga huden som omger ögonen. De använde en särskilt hudälskande peptid, Acetyl Tetrapeptid-5, som har kopplats till hälsosam mikrocirkulation på området under ögonen, förbättring av hudens utseende och minskning av puffighet och svullnad. Denna värdefulla faktor är kombinerad med naturliga hudmjukgörare såsom sheasmör, känt för att vara djupt fuktgivande, samt uppljusande aprikoskärnolja. Tillsammans arbetar de i harmoni för att ge näring, skydda och hydratisera huden samtidigt som de är i balans för att hjälpa till att rikta in sig unikt på de hudbehov som ögonens omgivning har.

Fullständig ingredienslista

Vatten (Aqua), Butylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Aprikos) Kärnolja, Polysorbate-60, Propylene Glycol, Acetyl Tetrapeptide-5, Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Sorbitan Stearate, Carbomer, Disodium EDTA.

Användning av Eyetuck Cream

Denna produkt från Skin Doctors är unikt designad för att på ett näringsgivande sätt hydratisera och lindra huden under ögonen, så att du kan njuta av en återupplivad och självsäker skönhet. Applicera en klick kräm kring ditt ögonområde två gånger dagligen, massera varsamt in samtidigt som du ska vara försiktig och undvika själva ögat. För att få ut så mycket som möjligt av Eyetuck cream, föreslår vi att du investerar i en långsiktig, regelbunden användning, som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Vägledning

Skin Doctors har ett strikt fokus på att tillhandahålla förstklassig, exceptionell och kvalitativ hudvård, som är driven mot att ge din hy det allra bästa. Du bör dock alltid läsa igenom de fullständiga ingredienserna noggrant vid alla nya hudvårdsappliceringar, för att kontrollera om det skulle innehålla något du är allergisk mot. För ytterligare försäkran, kan du utföra ett lapptest 24 timmar innan första användning.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

93.33% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Enda negativa med denna är att den inte kommer med lås så min syster slutar sno den!!!

  S Susanna

 • har gjort stor skillnad för påsarna under ögonen

  P Peter

 • Rekommenderas start till andra som behöver bli av med påsar under ögonen!

  K Klara

 • Kommer aldrig använda någon annan produkt igen!

  S Sofie

 • Har länge besvärats med trötta ögon och funderade på att göra fillers. Efter att en vän rekommenderat denna kräm tänkte jag prova den innan behandlingen. Huden under ögonen ser mycket piggare ut nu och jag sparade mycket pengar på att inte göra behandlingen.

  S Simone

 • Tjejen köpte denna och jag prövade då jag fått väldigt mörka ringar på sista tiden. Funkar riktigt bra faktiskt så nu har jag köpt en egen. Skönt med produkter som funkar för killar också.

  R Rikard

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.