måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Skin Doctors Eye Circle ™ Mot mörka ringar under ögonen

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

VAD ÄR SKIN DOCTORS EYE CIRCLE?

Skin Doctors Eye Circle är en ny kräm som bidrar till att behandla mörka ringar under ögonen - även de mörkaste ringarna kan försvinna med denna kräm. Krämen verkar för att göra huden jämnare och ljusare samt öka blodcirkulationen. Detta gör att torkat blod som sipprat ut under huden från brustna kapillärer löses upp. Det är det torkade blodet som annars ger huden en blåaktig ton. Upplev en ljusare hud på bara några veckor genom regelbunden användning av Skin Doctors EyeCircle.

HUR FUNGERAR SKIN DOCTORS EYE CIRCLE ?

Denna kräm kan ta bort och förebygga mörka ringar under ögonen effektivt och skonsamt. Appliceras två gånger per dag och redan efter några veckor kan du se ringarna försvinna! En dokumenterad, vetenskaplig studie visar att 70% kvinnor med kraftiga mörka ringar fick ett märkbart resultat efter bara några veckor. Mörka ringar under ögonen förknippas ofta med sömnbrist, men beror i själva verket på dålig cirkulation som gör att torkat blod från brustna mikrokapillärer inte löses upp och transporteras bort utan blir kvar och ger huden under ögat en blåaktig ton. Det enda ämne som idag har en bevisad effekt på mörka ringar är haloxyl, då det på ett effektivt och skonsamt sätt vid varje applikation förmår att spola bort blodet under den tunna huden under ögat. EyeCircle innehåller dessutom ämnen som återfuktar och gör huden ljusare under ögat.

HUR ANVÄNDS SSKIN DOCTORS EYE CIRCLE?

Massera försiktigt in krämen i huden under ögat med fingertopparna morgon och kväll. Börja i den inre ögonvrån och arbeta utåt till dess att krämen är helt absorberad i huden.

NÄR KAN MAN SE RESULTAT AV SKIN DOCTORS EYECIRCLE?

De flesta ser resultat inom 4 – 6 veckor även om tiden kan variera beroende på hudtyp och hur mörka ringar man har. Resultat är alltid individuella och det kan därför skilja sig från person till person.

FINNS DET KÄNDA BIVERKNINGAR?

Det finns inga kända biverkningar av EyeCircle. Var noga med att testa krämen på en liten hudyta 24 timmar innan behandlingen påbörjas för att utesluta en allergisk reaktion. Om huden blir irriterad, rodnad eller sårig, tvätta av krämen försiktigt med kallt vatten och avbryt behandlingen. Undvik kontakt med ögon, mun och skadad hud.

Vad innehåller Skin Doctors Eye Circle?

Walteria indica extrakt och fruktsyrekomplex – ett naturligt ämne som gör huden ljusare och mjukare, ger också minskad pigmentation. Mjölonextrakt - bleker skonsamt de mörka ringarna Vitamin K och arnika – läker skador genom att stärka kapillärerna Salicylsyra och retinol – återbygger känslig hud Skonsamma och effektiva extrakt återfuktar och konditionerar huden Extrakt stimulerar och förbättrar cirkulationen samt förebygger att blod samlas under huden. Skin Doctors Eye Circle återbygger den känsliga huden under ögat och ger ett föryngrat och utvilat utseende. Krämen verkar även förebyggande mot mörka ringar.


Kundomdömen
5 av 5
4 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Jag har använt eyecircle i ungefär en månad och lagt på den både morgon och kväll. Det börjar definitivt synas skillnad, och mörka partierna börjar nu äntligen bli lite ljusare.
  • * Jag har fått använda så mycket concealer innan jag började använda eye circle, för att inte se ut som jag inte sovit på två månader. Behöver inte det längre vilket är en underbar känsla!
  • * har använt eye circle i två månader nu och min sambo säger att jag inte ser lika trött ut längre
  • * Har använt krämen i 3 månader nu och man sr knappt mina mörka ringar under ögonen längre!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.