Skin Doctors Exfoliating Crystals

100ml Kräm | Intensivt hudförnyande ansiktsskrubb

Exfoliering: nyckeln till ett fräscht ansikte

Hudens vitala och vackra utstrålning underhålls av en enda nyckelprocess - fällningen av döda celler. Dessa ansamlas naturligt och teoretiskt sett är det bara att tvätta bort dem med hjälp av regelbunden tvätt som gör att hyn blir klar. Emellertid kan huden ofta bli blockerad av oljighet och smuts, vilket resulterar i ett trist utseende och risk för pormaskar, finnar och blemmor. Sådana bekymmer kräver en extra hjälpande hand för att hjälpa till att ta bort döda hudceller och fria upp blockerade, tilltäppta porer. Den här viktiga aktiviteten möjliggör för nya, hälsosamma och starka hudceller att komma fram, vilket ger en huden en föryngrad, frisk och strålande look.

Skin Doctors otroliga kristaller

Genom intensiva studier och med hjälp av expertprecision har Skin Doctors tagit fram kraftfulla, men ändå lugnande, Exfoliating Crystals. De renande kristallerna omges av en silkeslen kräm och har en sofistikerad mikro-fin textur som tillåter användning även på ömtålig hud i ansiktet, utan att utsätta den för någon hårt uttorkande behandling. Kristallerna verkar stärkande och uppbyggande på cellerna, samtidigt som de på ett skonsamt men effektivt sätt polerar hudens yta, för att låta den släppa ifrån sig envisa ansamlingar och visa upp ett vackrare och hälsosammare utseende.

Exfoliera
De fina, biologiskt nedbrytbara och miljövänliga kristallpartiklarna som tagits fram för att polera bort ansamlingar av döda celler, kombineras med de renande egenskaperna hos den välkända tea tree-oljan. Den är perfekt mot bakterieansamlingar och används ofta för att förnya och rena.

Skydda
För att balansera kristallernas stärkande och exfolierande krafterna är formulan rik på upplivande komponenter som lugnar och ger fukt. Dessa inkluderar återfuktande, näringsberikande glycerin och vitamin E. Denna hudälskande och essentiella kombination är känd för att ha en skyddande effekt.

Full innehållsförteckning

Vatten (aqua), cellulosaacetat, cetearylalkohol, glycerin, etylhexylstearat, glycerylstearat, squalan, bis-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimetikon, tokoferylacetat, bladolja från melaleuca alternifolia (tea tree) , cetearet-20, triglycerider av kaprin- och kaprylsyra, xantangummi, PEG-6 glycerider av kaprin- och kaprylsyra, PEG-60 mandelglycerider, dinatrium EDTA, fenoxietanol, imidazolidinyl urea.

Användning av krämen

Skin Doctors Exfoliating Crystals kommer med all säkerhet bli ett tillfredsställande, stärkande tillskott till ditt hudvårds-kit, särskilt om du kombinerar den med andra produkter ur Skin Doctors utbud. Efter en grundlig rengöring, klappa huden torr och massera in krämen med fuktade fingrar på hudområdet - på kroppen eller i ansiktet. Skölj noggrant och följ upp med en fuktberikande kräm. Använd 1-2 gånger i veckan, eller varannan dag på områden som är väldigt tilltäppta.

Råd

Denna stärkande och stimulerande, exfolierande kräm har tagits fram för att vara skonsam mot huden och är baserad på naturliga derivat utan biverkningar. Av allergiskäl, som med alla nya produkter, ger vi dig dock rådet att läsa igenom instruktionerna och innehållsförteckningen noga innan du använder den för första gången. Använd inte produkten varje dag och aldrig på hud som är sprucken, irriterad eller skadad.