Antarctilyne Plump3

50ml Kräm | Triple action-kräm som stärker och föryngrar
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

Kollagen och åldrandeprocessen

Kollagen är ett av de viktigaste strukturella proteinerna i din kropp. Det är konstruerat av långa kedjor med aminosyror och återfinns i muskler och skelett, samt i huden där det är känt för att se till att huden håller sig stark, tight och fyllig. Medans huden hos yngre personer vanligtvis har höga kvantiteter kollagen, så utarmas det när vi blir äldre och huden utsätts för skadlig stress från den omgivande miljön, vilket gör huden tunnare. Detta kan resultera i ett flertal ålderstecken som fina linjer, rynkor och kråkfötter. Strävan efter att återfå ungdomlig, sund skönhet har gjort kollagen till “det” inom modern hudvård.

Antarctilyne Plump3

Skin Doctors har kombinerat djuphavskoncentrat med de livgivande, aktiva ingredienserna hos Trylagen®, för att på så vis kunna erbjuda dig ett enastående steg framåt när det gäller att avhjälpa effekter av åldrandeprocessen. Daglig applicering av denna enkla, silkeslena kräm kan bli en viktig del av din rutin, för att ge din hud det allra bästa i form av näringsberikande, skönhetsförstärkande vård.

Djuphavsextrakt från Arktis

Det hämtas från havets berikande djup och kallas Pseudoalteromonas fermenteringsextrakt, eller Antarcticine. Man kan bara hitta det på en enda ö i det kalla Arktiska havet och det är en unik marin sammansättning som bildats av havets oändligt kraftfulla energi. Med sina potenta vattenhållande och köldavvisande egenskaper används nu Antarcticine allt mer för att förbättra hudens återfuktningsmöjligheter och skydda den från de åldrande effekterna av exponering för kalla temperaturer.

Kraftfullt Trylagen®-komplex

Trylagen® är en specialdesignad kombination av aktiva peptider och proteiner. När kollagen bryts ner så bildas korta segment av aminosyror, som även kallas peptider. Forskning som gjorts nyligen indikerar att ytlig applicering av kollagenlika peptider via en kräm, kan påminna din hud om att den blivit av med kollagen och behöver producera nytt. Trylagen® använder sig av utvalda tripeptider - peptider som är gjorda av tre aminosyror - som blandas samman i syfte att bekämpa kollagenutarmning tillsammans. Detta är ett kreativt, nytt angreppssätt på vanliga hudvårdsbekymmer, för att kunna ge dig känslan av ett lyft för din hud och en fylligare hy, genom att aktivera de naturliga funktionerna i din hud.

Trylagen® innehåller även hydrolyserade vete- och sojaproteiner. Dessa är skiktade blandningar av aminosyror och peptider med olika längd. Naturliga proteinextrakt håller snabbt på att bli en kult-ingrediens inom hudvårdsprodukter i topp-segmentet, tack vare deras breda nyttoområden. De anses numera helt nödvändiga när det kommer till att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Särskilt det näringsgivande soja-extraktet, har länge setts som ett värdefullt och traditionellt fuktberikande medel.

Full innehållsförteckning

Aqua (Vatten), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Pseudoalteromonas fermenteringsextrakt, hydrolyserat veteprotein, hydrolyserat sojaprotein, tripeptid-10 citrullin, tripeptid-1, lecitin, xantangummi, karbomer, trietanolamin, isopropylmyristat, Butylene Glycol, cetearylalkohol, PEG-20 stearat, dimetikon, glycerylstearat, Cyclopentasiloxane, PEG/PPG-18/18 dimetikon, fenoxietanol, kaprylylglykol, stearylalkohol, Ceteareth-20, fenyltrimetikon, PEG-100 stearat, dinatrium EDTA, aromämne (parfym), kaliumsorbat, mjölksyra, butylfenylmetylpropionell, kanelaldehyd, citronellol, linalool.

Användning

Krämen, Antarctilyne Plump3, är ett enkelt och behagligt tillskott till din hudvårdsrutin. Rengör ditt ansikte väl med din favorit bland rengöringsprodukterna och badda det torrt. Applicera två gånger om dagen - morgon och kväll - och njut av de återfuktande effekterna.

Råd

Vi ger alltid rådet när man börjar med en ny produkt, att man av allergiskäl ger sig själv möjligheten att läsa igenom innehållsförteckning och instruktioner ordentligt. Patch-testa 24 timmar innan första användningen.