Silk’n Silhouette

Apparater | Cellulitbehandling

Såhär fungerar det

Silk’n Silhouette cellulitbehandling hjälper till att reducera uppkomsten av celluliter genom att rikta in sig på fettlagret alldeles under det yttersta hudlagret. Cellerna i detta fettlager är kända som adipocyter. Dessa celler lagrar näringsämnen som fett. Dessa fettdepåer kan öka i volym och skapa en ”klumpliknande” effekt. Denna effekt är orsken till den ojämna hudyta som många kvinnor drabbas av och som i allmänt tal kallas för celluliter.

Silk’n Silhouette cellulitbehandling använder sig av HT teknologin, som består av tre metoder för att förbättra din kroppskontur. Dessa tre effekter är:

  • Bi-polär Radiofrekvensenergi: Stramar effektivt upp huden och gör de djupaste hudlagren stramare vilket reducerar uppkomsten av celluliter.
  • LED-ljusbaserad energi: Balanserar och återställer hudens naturliga struktur
  • IR-värme: Förbättrar den synliga delen av apelsinhuden genom att sända värmestrålar ner till de djupaste hudlagren.

Såhär använder du Silk’n Silhouette cellulitbehandling: Steg för steg

För bästa resultat bör huden vara ren och torr innan behandlingen påbörjas. Följ sedan stegen nedan för att få ut det allra mesta av din apparat.

Stryk på ett tunt lager av den medföljande gelen på den del av huden som du vill behandla. Välj din önskade behandlingsnivå. För enheten långsamt över huden. Du bör nu känna en behaglig värme på hudytan. Använd ett lätt tryck medan du låter enheten glida över det område som du önskar behandla. Det är viktigt att du tar det lugnt och inte stressar dig igenom processen. Behandla metodiskt hela det utvalda området.