måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 08 80 Chatta med oss

Silk'n Glide 50,000

1,529.00Kr
Du sparar:  330.00Kr

Vad är Silk’n Glide 50,000 och hur fungerar den?

Silk’n Glide 50,000 använder HPL-teknologi, en patenterad form av laser hårborttagning, som avger ett intensivt pulserande ljus som tränger sig in i hårsäcken på djupet och skapar värme. På så sätt kvävs syretillförseln till hårsäcken och hårstrået avlägsnas. Redan efter 3-5 behandlingar kommer du märka upp till 50 % reducering av oönskat kroppshår. Dessutom innehåller produkten 5 olika energinivåer så att du kan justera styrkan och intensiteten beroende på hudtyp och hårkvalité. Du kan därför uppnå permanent hårborttagning hemifrån med professionellt resultat utan att behöva genomgå dyra salongsbehandlingar.

Produkten är kliniskt bevisad och rekommenderas av många läkare.Silk’n Glide 50,000 kan användas av alla hudtyper och då patronen inte är större än 3 kvadrat centimeter, kan enheten enkelt användas på mindre och mer intima kroppsdelar som bikinilinje och överläpp.

Hur använder jag Silk’n Glide 50,000?

Innan du använder Silk’n Glide 50,000 är det rekommenderat att duscha rent kroppen och raka de hudområden som du vill behandla. På så sätt kommer ljus-impulserna smidigare åt hårsäckarna. För optimalt resultat är det även rekommenderat att utföra 6-8 behandlingar på varje hudområde med 2-4 veckors mellanrum. Detta eftersom håret växer i olika cyklar. När du påbörjar behandlingen är mång hårstrån i viloläge och kan därför inte tas bort med laser. Istället måste du vänta tills dessa hårstrån växer ut igenom innan du kan ta bort dessa helt. Hur lång tid det tar att behandla varje hudområde varierar beroende på yta, storlek och hårkvalité. Men i genomsnitt tar det cirka 16 minuter att behandla benen och cirka 6 minuter att behandla armarna.

Duscha rent kroppen

Låt Silk’n Glide verka under 6- 16 minuter beroende på hudområde.

Upprepa behandlingen i upp till 6-8 gånger på varje hudområde.

När kan jag börja se resultat?

Många användare har upplevt reducering av deras kroppshår med 50 % redan efter 3-5 behandlingar och önskat resultat efter 6-8 behandlingar. Men dock varierar resultatet beroende på hudtyp och hårkvalité. Det är därför viktigt att följa instruktionerna för att uppnå optimalt resultat.

Finns det några biverkningar?

Silk’n Glide 50,000 är mycket enkel och säker att använda och du bör inte uppleva några oönskade biverkningar. Detta beror mestadels på att enheten innehåller en inbyggd hudsensor som läser av ifall hudområdena är för mörka att behandla. Isåfall stänger enheten av sig automatiskt. Dessutom utsöndrar enheten endast ljus-impulser när den har direkt kontakt med huden. På så sätt undviker du att få laser i ögonen och du behöver därför heller inte använda skyddsglasögon.

Vad innehåller Silk’n Glide 50,000?

  • Silk’n Glide 50,000 enhet
  • AC adapter
  • Bruksanvisning

Hur beställer jag min Silk’n Glide 50,000?

Du kan enkelt, snabbt och säkert beställa produkten på vår hemsida. Dessutom kan du välja mellan flera olika betalningssätt och leveransmetoder som passar dig bäst.


Kundomdömen
5 av 5
4 Recensioner

Skriv en recension Klicka här

  • * Behöver inte oroa mig över oönskat hår längre!
  • * Brukade vaxa innan för jag ville att det skulle hålla längre, men sen började jag med Silk'n. Tycker det håller längre än vaxet och slipper dessutom allt kladd som vax medför
  • * Har precis köpt hem denna till min sambo så får se vad hon säger om den
  • * Även om det är en dyr produkt vet jag att jag sparar pengar i slutändan!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.