Silk’n Fresh

2 i 1 Elektrisk Ansiktsrengöringsborste
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Att få våra komplex helt rena är en absolut nödvändigt - men är en regelbunden hands-on-strategi det som gör jobbet? En ansiktsborste kan ta din hud till nästa nivå, och Silk'n Fresh är det ultimata alternativet. Med perfekt inbyggd dispensering av din favorit ansiktstvätt, patenterad 360 ° vibrationsteknik och med fyra lägen kan det inte bli bättre. Silk'n Fresh borsten är vattentät, så att du kan njuta av den i duschen eller badet. Även ett spa skulle kämpa för att matcha lyxen till den här fantastiska enheten!

 • 2-i-1 ansiktsrengöringsborste
 • Riktig djuprengöring och stimulering
 • Integrerad dispens för perfekt tvätt
 • Patenterad 360 ° vibrationsteknik
 • 2 hastigheter, vibrerande och pulserande
 • Vattentät för bad och dusch

Behöver jag en elektrisk ansiktsrengöringsborste?

Att tvätta våra ansikten är en daglig nödvändighet - men vår hud är en komplicerad sak! Ingenstans är det mer äkta eller synligt än på våra ansikten. Vi vill alla ha en hud som är felfri, slät, glödande och strålande, och att få den rätta rengöringen redan vid första försöket. En elektrisk borste kan ge dig det djupaste av rengöringar, som avlägsnar alla uppsamlingar så att din hud verkligen kan andas. Detta kommer att göra det möjligt att återupptäcka din renaste, mest perfekta utstrålning!

Silk’n Fresh

Det här är verkligen den bästa elektriska ansiktsrengöringsborste! Denna spektakulära uppfinning erbjuder dig allt du möjligen kan leta efter. Silk'n Fresh borste har den mest omvälvande integrerade tvättsystemet. Du behöver enkelt klämma i ansiktsrengörings vätska och täta till, sedan med ett enkelt klick kommer det att ge dig en perfekt mängd i mitten av borsten. Det betyder inget slöseri och ingen röra!

Silk'n Fresh använder en helt ny patenterad teknik för att erbjuda dig den djupaste, men mest skonsamma tänkbara rengöringen. 360 ° vibrationsteknik blandar mikro rotationer med en vibrerande vertikal rörelse. Dessa åtgärder fungerar i harmoni med att ta bort orenheter, porer och döda hudceller från ytan. De sveps grundlig, samtidigt som mikrocirkulationen stimuleras i huden. Förutom en ständig vibration, för djup rengöring, ger ett pulserande läge en avslappnande massage. Båda har höga och låga hastighetsinställningar, för djup och skonsam rengöring i en riktigt anpassningsbar metodik.

Om det inte räcker för att göra Fresh helt oumbärlig, tillade Silk'n några mer avgörande funktioner. Att veta att du faktiskt kan ha för mycket av en bra sak, lade Silk'n till en intelligent timer, som arbetar med en oerhört effektivitet för att klargöra hela ansiktet i sex olika tio sekunders sessioner. Bara en minut räcker innan den automatiskt stängs av för att förhindra att övertvätta. Silk'n Fresh är också 100% vattentät, perfekt för bad och dusch. Slutligen finns det två olika borsthuvuden, så att även den mest känsliga huden kan njuta av Silk'n Fresh.


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

90% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Har haft en sådan positiv upplevelse med denna, rekommendera till 100%!

  J Jill

 • Har bara använt den här produkten i några veckor men ser redan en skillnad i min hud. Den är ljusare och fylligare och den känns fantastisk efter varje användning. Silken n Fresh är så lätt att använda. Borstarna är mjuka nog på min hud och dem tar effektivt bort mitt smink. Den laddar också mycket snabbt och är tillräckligt liten för att enkelt ta med på semester. Älska det faktum att den också är vattentätt. Kan inte komma på några negativa saker alls, så rekommenderar verkligen att du lägger till denna i din hudvårdsrutin.

  P PinkSuzieQ

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.