Silk'n Face Tite

Apparater | Ansiktsbehandling

Så fungerar Silk’n FaceTite

Det revolutionerande med Silk’n FaceTite är att apparaten använder tre olika typer av energi: Infrarött ljus, LED och Bi-polär RF ljusteknologi. Kombinationen av dessa tre olika ljustyper kan påverka de djupare hudlagren, stimulerar cellförnyelsen och ger dig en slätare och lenare hudyta.

Såhär använder du Silk’n FaceTite

I förpackningen hittar du, förutom Silk’n FaceTite enheten, också en tub med Silk’n Slider Gel. Innan du startar behandlingen ska du stryka på gelen vilket skapar ett skyddande lager på din hud och gör det enklare för enheten att glida över hudytan. Gelen kommer dessutom att hjälpa till med hudens återfuktning.

När du strukit på gelen väljer du sedan önskad nivå på enheten. Det finns fem förinställda nivåer, numrerade från 1 till 5, att välja mellan där 1 är den med lägst intensitet. Vi rekommenderar att du börjar på nivå 1 vid din första behandling och att du sedan ökar intensiteten när din hud vant sig vid behandlingarna.

När du valt den nivå som passar dig bäst behöver du bara föra Silk’n FaceTite över det område där du strukit på gelen. Vi rekommenderar att du behandlar varje område under 15 minuter. Vi rekommenderar även att du börjar uppifrån och rör dig nedåt. Det vill säga att du startar vid pannan, fortsätter ner till kinderna och överläppen för att sedan sluta med haka och hals. 15 minuters behandling på vart och ett av dessa områden kommer att ge dig tydliga resultat redan efter några få behandlingssessioner.