Silk’n Cleansing Box

Apparater | Till Silk’n Glide & Infinity

Silk'n Cleansing Box-systemet

Det är viktigt att du rengör dina hårtborttagningsenheter mellan användningstillfällena, särskilt när du delar dem med andra. Att använda vatten för rengöring kan dock vara farligt och en rengöringsduk kan antingen repa enheten eller inte nå att ta bort bakterier som finns djupt in. Det här är dock inte längre något problem tack vare den praktiska Silk’n Cleansing Box. Hemligheten bakom att den rengör så effektivt finns i de blå LED-ljusen. Dessa är välkända för sin bakteriebekämpande funktion, och det finns till och med forskning kring deras potentiellt fördelaktiga egenskaper som backar upp detta. Tack vare den här teknologin blir rengöringen både kladd- och krångelfri. Med Silk’n Cleansing Box kan rengöringen av dina enheter bli helt fri från ansträngning, så att du istället kan spendera mer tid med att dra nytta av deras funktionalitet!

Detta är inkluderat

  • Silk’n Cleansing Box
  • Glide-överdrag
  • Infinity-överdrag
  • 2 batterier av typ LRO3 (AAA)

Användning

  1. Sätt i batterierna i din Silk’n Cleansing Box.
  2. Välj överdraget som matchar din enhet (Glide eller Infinity).
  3. Placera enheten i din Silk’n Cleansing Box, med behandlingsytan nedåt.
  4. Pressa ner enheten lätt så att strömknappen i trycks till och boxen aktiveras, så att de blå LED-ljusen tänds.
  5. Låt din enhet rengöras i 5-6 minuter.
  6. Ljusen stängs av automatiskt när rengöringen är klar, men om du vill avsluta den på förhand så kan du bara pressa ner enheten igen.

Råd

Som alltid när du ska använda en enhet för första gången, så är det rekommenderat att du läser igenom hela användarmanualen, för att förstå hur produkten fungerar fullt ut. Enheten är inte avsedd för barn och den får inte utsättas för väta. Tryck endast på strömknappen när det finns en enhet placerad i din Silk’n Cleansing Box. Sätt inte igång den manuellt, då ögonen kan ta skada av det koncentrerade ljuset. Eftersom enheten CE-certifierats är den säker att använda i enlighet med EU-direktiven