Silk’n Cleansing Box

Enhet | Till Silk’n Glide & Infinity
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

För att rengöra dina hårborttagningsenheter så är inte alltid manuella metoder tillräckliga. Silk’n Cleansing Box är utformad för att rengöra dina Silk’n-enheter på endast 5-6 minuter. Det är en innovativ uppfinning som hjälper dig att rengöra din enhet på mikrobiell nivå. Hemligheten ligger i de smarta, blå LED-ljusen som bidrar till att rengöra enheten genomgående, skyddar den från bakterier och gör din enhet hygienisk och i skick att dela med andra.

 • Rengör din enhet på bara 5-6 minuter
 • Med blå LED-ljus mot bakterier
 • Optimalt tillbehör för att kunna dela enheter med andra
 • Kompatibel med Silk’n Glide och Infinity
 • Officiell Silk’n premiumpartner
 • 2 års garanti inkluderat

Om du köpt en hårborttagningsenhet från Silk’n har du investerat i det bästa, och då vill du såklart hålla den i toppskick så att du kan dela den med din partner, din familj eller dina vänner. Silk’n Cleansing Box togs fram för att göra detta hygieniskt möjligt. Detta är en liten lättviktsprodukt som enkelt kan transporteras för att kunna användas närhelst du behöver den, och den tillåter dig få ut så mycket som möjligt av dina mycket uppskattade Silk’n-enheter.

Silk'n Cleansing Box-systemet

Det är viktigt att du rengör dina hårtborttagningsenheter mellan användningstillfällena, särskilt när du delar dem med andra. Att använda vatten för rengöring kan dock vara farligt och en rengöringsduk kan antingen repa enheten eller inte nå att ta bort bakterier som finns djupt in. Det här är dock inte längre något problem tack vare den praktiska Silk’n Cleansing Box. Hemligheten bakom att den rengör så effektivt finns i de blå LED-ljusen. Dessa är välkända för sin bakteriebekämpande funktion, och det finns till och med forskning kring deras potentiellt fördelaktiga egenskaper som backar upp detta. Tack vare den här teknologin blir rengöringen både kladd- och krångelfri. Med Silk’n Cleansing Box kan rengöringen av dina enheter bli helt fri från ansträngning, så att du istället kan spendera mer tid med att dra nytta av deras funktionalitet!

Detta är inkluderat

 • Silk’n Cleansing Box
 • Glide-överdrag
 • Infinity-överdrag
 • 2 batterier av typ LRO3 (AAA)

Användning

 1. Sätt i batterierna i din Silk’n Cleansing Box.
 2. Välj överdraget som matchar din enhet (Glide eller Infinity).
 3. Placera enheten i din Silk’n Cleansing Box, med behandlingsytan nedåt.
 4. Pressa ner enheten lätt så att strömknappen i trycks till och boxen aktiveras, så att de blå LED-ljusen tänds.
 5. Låt din enhet rengöras i 5-6 minuter.
 6. Ljusen stängs av automatiskt när rengöringen är klar, men om du vill avsluta den på förhand så kan du bara pressa ner enheten igen.

Råd

Som alltid när du ska använda en enhet för första gången, så är det rekommenderat att du läser igenom hela användarmanualen, för att förstå hur produkten fungerar fullt ut. Enheten är inte avsedd för barn och den får inte utsättas för väta. Tryck endast på strömknappen när det finns en enhet placerad i din Silk’n Cleansing Box. Sätt inte igång den manuellt, då ögonen kan ta skada av det koncentrerade ljuset. Eftersom enheten CE-certifierats är den säker att använda i enlighet med EU-direktiven


Kundomdömen

Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

100% baserat på 1 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Rengör till flera silkn maskiner vilket är bra, min silkn håller längre när jag rengör den

  P Pia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.