Revita Schampo

205ml Schampo | Schampo mot håravfall

Hur fungerar Revita schampo mot håravfall?

Detta schampo är en helt ofarlig och intensiv behandling för hårtillväxt och kan användas av både män och kvinnor, och är effektiv vid varierande grader av håravfall. Schampot innehåller en mix av aktiva ingredienser som gör hårbotten hälsosam och motverkar hårsäcksdysfunktion. Revitas effektivitet beror på en kombination av anti-oxidanter och DHT-hämmare, återfuktande molekyler, hårtillväxtstimulerande ingredienser och aminosyror.

Denna formula är den enda som kombinerar specifika DHT-hämmande ämnen med antioxidanter och antiinflammatoriska ämnen, vilket gör att du kan njuta av hårtillväxt utan några biverkningar. Revita schampo stimulerar hårväxt och förser hårbotten med essentiella aminosyror som hjälper hårbotten att producera friskt och starkt hår.

Vid regelbunden användning kan detta schampo hjälpa även vid mycket kraftigt håravfall, såväl som i lindrigare fall. Vissa använder även Revita för att få ett starkare och hälsosammare hår, och för att förhindra eventuell, framtida, håravfall.

Hur använder jag Revita schampo mot håravfall?

För allra bästa effekt bör du använda Revita schampomot håravfall två gånger på rad. Första gången masserar du i schampot i hår och hårbotten och låter det verka under 1 till 2 minuter innan du sköljer ur. Andra omgången låter du schampot verka under 3 till 5 minuter innan ursköljning. För optimalt resultat bör du använda produkten åtminstone fem gånger i veckan.