Njut av - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Remescar Scar Stick

5.4g Stift | För Behandling Av Gamla & Nya Ärr
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Remescar ärrstift är en unik uppsättning av ingredienser för att behandla och gradvis ta bort ärr. Ärr från mindre skador, brännmärken, graviditet eller operationer kan minskas tack vare Remescars läkande och återfuktande egenskaper.
  • Reducerar synligheten på gamla och nya ärr
  • Kan mjuka upp ärrvävnad
  • Hjälper till att återge normal hudton och textur
  • Kan lindra brännande, stickningar och klåda
  • Kan ta bort ärr i ansiktet
  • Kan användas under smink
Remescar ärrstift mot ärr innehåller UV-A och UV-B filter vilket gör att du kan vistas i solen även efter du har applicerat detta stick.

Vad är Remescar Stick mot Ärr?

Oavsett var ditt ärr kommer ifrån kan Remescar hjälpa dig att ta bort ditt ärr. Den silikonbaserade formulan bildar ett transparant lager på det drabbade området vilket kan hjälpa dig att minska synligheten av dina ärr. Genom att återfukta hudens naturliga fuktbalans kan du ta bort ärr från operationer, brännskador, mindre skador, akne och bristningar. Detta stick lämnar en genomskinlig hinna vilket gör att det kan användas under smink så ärr i ansiktet inte syns.

Hur verkar ingredienserna?

Remescar ärrstift har tre aktiva ingredienser som verkar för att ta bort ärr.

Silikonet i Remescar hjälper till att återfukta, skydda och återställa huden ytligaste lager. Det hjälper också till att stimulera kollagenproduktionen för att öka ärrets elasticitet.

β-glucan verkar för att lugna, skydda och återfukta ditt ärr. När detta är kombinerat med polymerisk film ökas sårens läkningsprocess.

Remescar stick har även UV skydd som skyddar dina ärr mot UV-A och UV-B strålning.

Genom att kombinera effekterna av dessa tre ingredienser i ett stick som är enkelt att använda, Remescar kan göra att du slipper smärtsamma operationer för att ta bort ärr.

Är det säkert att använda på huden?

Ja Remescar Stick mot Ärr kan användas på ärr i ansiktet och resten av kroppen utan att lämna några märken eftersom Remescar lägger sig som en genomskinlig film på dina ärr. Däremot är det inte rekommenderat att använda detta stick på öppna eller inflammerade sår, akne drabbad hud eller mollusker. Får ej användas på barn under ett år eller användas i kontakt med ögonen. Använd ej på tredjegradens brännskador!

Hur applicerar jag Remescar Stick mot Ärr?

Att applicera Remescar ärrstift är väldigt enkelt, genom att bara dra sticket över hela ärret samt utkanten av det. Se till att ditt ärr verkligen är stängt innan du applicerar Remescar. Vi rekommenderar att du använder Remescar mot Ärr två gånger dagligen i två till tre månader.