Soothing Antioxidant

236ml Cleanser | Rengöring för irriterad hud

Vad är det?

PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser är en otroligt mild ansiktsrengöring. Inte bara att detta akne rengöringsmedel föryngrar känslig, lättirriterad eller akne skadad hud, men det har också blivit dermatologiskt testad. Detta innebär att det skyddar dig ännu mer från eventuella negativa hud biverkningar.

Förhållanden såsom rosacea eller akne, och rutiner som en ansiktspeeling eller laser tenderar att göra huden mer känslig. Lyckligtvis kan du dra nytta av detta lätta akne rengöringsmedel för att avlägsna make-up, smuts, olja och andra föroreningar, utan att irritera huden ytterligare.

Fullproppad med naturliga, lugnande och näringsfulla ingredienser är PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser bara exklusivt tillgänglig på nätet. Detta akne rengöringsmedel är olik och revolutionerande andra akne rengöringsmedel eftersom den kan användas för olika hudtyper såsom normal och torr hy.

Hur fungerar det?

PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser innehåller en noggrant formulerad blandning av lugnande antioxidant ingredienser. Dessa gör att ditt hudproblem får en fräsch och föryngrande känsla på ett lugnande, säkert sätt.

PyratineXR hjälper till att reparera alla hudcell barriärskador. Vitamin E hjälper till att minska skador från fria radikaler. Grönt te innehåller anti-inflammatoriska förmågor och fungerar som en kraftfull antioxidant med antibakteriella egenskaper. Aloe Vera har varit känt för att hålla läkande och anti-inflammatoriska förmåga, som hjälper till att återfukta och fräscha upp huden. Vindruvskärnextrakt främjar sårläkning och fungerar som en potent antioxidant. Uppfriskande ingredienser kompletterar PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser, och ser till att hyn ser förnyad, fräsch och ren.

Hur man använder PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser

Användning av denna detta akne rengöringsmedel formula är lätt. Bara fukta ansiktet och applicera PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser genom att försiktigt massera på huden i cirkelrörelser. Skölj med ljummet vatten och försiktigt torka med en mjuk handduk. Om din hud är särskilt känslig, är det rekommenderat att använda bomull eller mjukt papper för att ta bort akne rengöringsmedlet, istället för att skölja av med vatten. Vi rekommenderar att göra denna rutin, som tar 10 minuter, minst en gång om dagen för optimalt resultat.

Varje 236ml PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser flaska kan tillåta dig att använda den i ca åtta veckor, beroende på hur många gånger du rengör ditt ansikte och hur mycket av detta akne rengöringsmedel du använder varje gång. Det föreslås att du använder det sparsamt.

Finns det några biverkningar?

PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser är dermatologiskt testad för att hjälpa till att eliminera oönskade biverkningar och se till att formulan är avsedd att användas på oerhört känslig hud. Därför bör du inte uppleva några biverkningar. Men det är rekommenderat att du gör ett test för att kontrollera för eventuella biverkningar. För att göra detta, applicera lite av akne rengöringsmedlet på en liten del av huden i ansiktet eller på baksidan av handleden och låt vara i 24 timmar för att se om det finns några förändringar.