Intensive Anti-Redness Healing

42g Salva | Salva mot irriterad hud

Vad är det?

PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva är snäll mot din hud, men ändå kraftfull nog för att återställa en sund ton och minskning av tecken på din ansiktsrodnad. Rodnad kan uppstå av många anledningar, inklusive rosacea, akne och eksem. Denna anti rodnad salva är perfekt för att lindra rodnande och tecken på rodnad på bara några veckor.

Denna exklusiva, helande anti rodnad salva har utvecklats med känslig hud i åtanke. Det möjliggör effektiv reparation av hud frågor och förmåga att främja en mjukare och friskare hy. PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva är perfekt om du har haft en kemisk peeling eller om du har mindre brännskador genom solexponering eller värme. Denna anti rodnad salva kan påskynda läkningsprocessen för att hjälpa huden att läka snabbare.

Bland de beprövade hud läkande egenskaperna, har PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva också visat sig ha anti-aging fördelar, tack vare den avancerade cytokinin teknik integreras i formula.

Hur det fungerar

Studier från University of California fann att det kraftfulla växtextrakt, som är kärnan av denna anti rodnad salva, cytokinin, ger huden en skyddsbarriär som låser in fukt och tränger igenom snabbt. Denna snabba metod innebär PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva kan minska ansiktsrodnad med upp till 65 % efter 12 veckors konsekvent användning.

Eftersom nyckelkomponenten i PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva är ett naturligt extrakt, betyder det att anti rodnad salvan kan användas regelbundet med praktiskt taget inga biverkningar och utan att framkalla ytterligare hudskador

.

Vilka är de viktigaste ingredienserna?

Liksom revolutionerande cytokininer finns tre viktiga ingredienser som ger PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva med dess effektivitet:

C-Olja – Denna ingrediens kommer från oliver, håller inne fukten och fungerar som fuktgivande och mjukgörande för huden

Abyssine Olja- Även känd som Abyssinian Oil, detta extrakt innehåller antioxidanter och vitaminer och kan förbättra din hudton och strukturen i huden.

Cocos Nucifera (Kokos) Olja- Denna eteriska olja har vårdande egenskaper och hjälper denna anti rodnad salva låsa in fukt i huden genom att effektivt förhindra vätskeförlust.

Hur använder jag PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva?

Användandet av denna helande anti rodnad salva är enkel. Bara applicera på de hudområden som du vill behandla, till exempel en plats eller ett område med solbränna. Du kan också sätta på en liten mängd över hela ansiktet. Oavsett användningsområde, försiktigt massera in PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva in i området och låt den absorbera i 5 minuter innan du sätter på något smink eller annan ansiktsbehandlings produkt.

PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva kan ge dig effektiva resultat och är särskilt effektivt att använda efter intensiva procedurer, såsom kemisk peeling och laser.

När kommer jag att se resultat?

Du kan uppleva en minskning med nästan 50 % av din ansiktsrodnad efter bara två veckors regelbunden, daglig användning av denna anti rodnad salva. Bäst resultat tenderar att visas efter 12 veckors kontinuerlig användning.

Om du använder PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva för att hjälpa till med en brännskada, tänk på att läkningsprocessen med denna anti rodnad salva kan variera från storleken på brännskadan och även från person till person.

Är PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva säker att använda?

Den perfekta balansen av ingredienser har valts ut för att specifikt vara snäll mot din hud och hjälpa i läkningsprocessen. Genom att använda denna milda anti rodnad salva bör det praktiskt taget inte finnas några biverkningar och kan därför användas kontinuerligt. Det är alltid rekommenderat att du kontrollerar ingredienserna i PyratineXR Intensive Anti-Rodnad och läkande salva i förväg så att du inte är allergisk mot något. Du kan också utföra ett test om du är osäker eller har speciellt känslig hud.