PyratineXR

59ml Lotion | Lotion mot irriterad hud
:


Storlek

Vad är PyratineXR Lotion?

PyratineXR Lotion är en allt-i-ett lotion som är kliniskt bevisad att hjälpa dig om du lider av rosacea, akne, eksem eller solbränd hud att förbättra hudens struktur. Denna lotion har visat sig att smärtfritt minska rodnad, akne och ådernät utan att du behöver oroa dig om det kommer att lämna din hud fet eller uttorkad, på grund av sin noga utvalda formula.

Avancerad cytokinin teknik har integrerats i PyratineXR Lotion. Lotionen erbjuder därför också anti-inflammatoriska och nödvändig fukt för huden, vilket kan leda till en förbättring av uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Vissa rosacea medel kan vara skadliga om du använder dem under en längre period eftersom de kan innehålla syror som kan irritera huden. PyratineXR lotion är utformade utan sådana skadliga syror, vilket innebär att du kan njuta av att använda dem regelbundet för bästa möjliga resultat.

Hur fungerar det?

PyratineXR Lotion har lagt till 0,125% furfuryl tetrahydropyranyladenine (cytokinin) till denna revolutionerande blandning och fungerar som en skyddande barriär för huden. Detta innebär att denna ingrediens i kombination med de andra, kan absorberas i de områden av huden som behöver det mest. Genom denna smarta absorption, har kliniska studier visat en förbättring i att minska rodnad, ådernät och skador som kommer med rosacea symptom.

Eftersom PyratineXR Lotion innehåller cytokinin teknik innebär det också att det kan ge anti-aging fördelar och nödvändig fukt till huden. Cytokinin har visat att bromsa åldrandeprocessen i både växter och mänskliga celler.

Hur använder jag det?

Använda PyratineXR Lotion är lätt. Du enkelt rengör ansiktet med ett milt rengöringsmedel, till exempel PyratineXR Lugnande Antioxidant Cleanser innan du använder lotionen. Applicera lotionen generöst två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Som ett resultat av dess snabbabsorberande förmågor, kan du sminka direkt efter användning!

När kan jag se resultat?

Du kan börja märka att dina symptom börjar minska efter bara fyra veckors regelbunden användning. Studier av PyratineXR Lotion har visat att en fortsatt förbättring av din hudsjukdom kunde fortsätta efter 36 - 42 veckors fortsatt användning.

Finns det några biverkningar?

I kliniska prövningar för PyratineXR fanns inga kända biverkningar. PyratineXR Lotion har utformats för att fungera hela tiden eftersom den inte innehåller några syror, som normalt skulle orsaka oönskade bieffekter, så det borde inte vara några problem att använda.

Dock rekommenderas det att du fortfarande läser igenom ingredienserna och om du är osäker bör du testa lite på handleden och låt vara i 24 timmar, för att se om det finns någon reaktion från PyratineXR Lotion.