Broad Spectrum SPF 30 With Sunscreen

57g Kräm | Solskyddsmedel

En klinisk studie från Pyratine demonstrerade förmågan att reducera erytem och acne: En statistiskt signifikant förbättring hos 22,2% av deltagarna rapporterades redan i vecka 12 och i vecka 36 upplevde 44,5% en klar förbättring. Deltagarna visade även en dramatisk minskning på hela 21 % av antalet papiller och bölder redan vecka 4.

PyratineXR kräm med solskydd är en kombinationskräm med vår avancerade cytokininformula och zinkoxid, ett bevisat effektivt solskydd. Krämen absorberas snabbt av huden och lämnar ingen vit hinna. Bredspektrumskyddet med SPF 30 skyddar huden från skadliga UVA och UVB- strålar medan antioxidanter ger huden extra skydd. Pyratines avancerade cytokininteknologi skyddar också mot de lågfrekventa UVC strålarna som finns i omgivningens bakgrundsstrålning; med denna kräm har du alltså totalt skydd mot solens ABC-strålar.

Den lugnande och läkande effekten från både cytokininteknologi och zinkoxid gör denna produkt till ett bra val för känsliga hudtyper och för användning i samband med professionella behandlingar. PyratineXR kräm med solskydd har en kraftfull mjukgörande effekt och ger den återfuktning som behövs för att återställa hudens barriärfunktion och reparera ojämn, torr och fnasig hud. Du kan förvänta dig en hälsosammare hud inom bara två veckor och vid regelbunden användning kommer du uppleva en gradvis förbättring av hudens textur.