Collagen Facial Serum

30ml Serum | Koncentrerat Kollagenserum

Vad är Proto-Col Ansiktsserum med Kollagen?

Proto-Col Ansiktsserum är fullt av antioxidanter och har ett högt innehåll av aloe vera, silkesproteiner och papaya extrakt. Dess exklusiva växtbaserade blandning kan hjälpa till att strama upp, tona, återfukta samtidigt som den kan reducera orenheter och pigment fläckar. Proto-Col Ansiktsserum innehåller också solskydd och antioxidanter som verkar mot rynkor och andra tecken på åldrande.

Hur använder jag serumet?

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du använder vårt ansiktsserum en gång om dagen. Det är lika verkningsfullt på kvällen såsom på morgonen.

Var noga med att du får applicerat ditt ansiktsserum över hela ansiktet. Se även till att ditt ansikte är ordentligt rengjort före applicering.

Börja med att applicera Proto-Col Ansiktsserum med Kollagen mot Rynkor på halsen och arbeta dig upp mot pannan. Ge de mest utsatta områdena mest uppmärksamhet, till exempel området runt ögonen.

Vad blir resultatet?

Efter applicering kan du börja känna resultat inom ett par minuter. Du kan uppleva en stickande känsla, detta är helt normalt och betyder endast att serumet har trängt ner i huden för att föröka produktionen av kollagen.

Synliga resultat varierar från person till person. Vi rekommenderar att du använder serumet i minst 30 dagar innan du bestämt dig om detta ansiktsserum har fungerat för dig. Detta är för att personer reagerar olika på naturliga produkter.

Solskydd och Makeup bas

Proto-Col Ansiktsserum med Kollagen mot Rynkor innehåller solskydd motsvarande styrka på SPF15, för att skydda din hud mot UV-strålning. Samtidigt gör den fina konsistensen att serumet kan användas som bas till din makeup.

Finns det några bieffekter?

Då alla ingredienser i Proto-Col Ansiktsserum är 100 % naturliga finns det inga dokumenterade bieffekter vid användning av serumet. Men det kan vara bra att läsa igenom innehållsförteckningen för att säkerställa att du inte är allergisk mot någon ingrediens.