Collagen Facemask

50ml Ansiktsmask | Intensiv Ansiktsmask Med Kollagen

Vad är Proto-col Collagen ansiktsmask?

Denna ansiktsmask har designats speciellt för att hjälpa dig att återfå en ungdomlig hud med en kraftfull anti-ageing effekt. Den krämiga formulan är perfekt för att appliceras på ditt ansikte med den medföljande lilla spateln. Denna återfuktande ansiktsmask har tillverkats av ingredienser som jojobaolja, Coral seaweed och Vitaminerna C och E. Alla ingredienser har valts ut för deras stärkande, lyftande, rynkreducerande och återfuktande egenskaper. Allt detta ger dig det där väldefinierade och ungdomliga yttre du önskat dig.

Vad gör den här ansiktsmasken och när kommer jag se resultat?

Den här ansiktsmasken verkar för en effektiv anti-ageing effekt, men den gör dessutom så mycket mer. En av de främsta orsakerna till fina linjer är uttorkad hud. Denna återfuktande ansiktsmask erbjuder den ultimata behandlingen för att återfå den där fukten som du saknar. Därför är det så viktigt att du startar redan när du ser de där små linjerna. Så snart det sker är det viktigt att ge huden mer fukt, som från den här ansiktsmasken. Den kan hjälpa dig att få en stramare hud tack vare sitt innehåll av växtbaserat kollagen. Den del personer har sett förbättringar redan efter ett par veckors användning, medan andra har behövt ett par månader innan de lagt märke till någon signifikant skillnad. Av den anledningen rekommenderar vi att du använder masken 3 – 6 månader till en början.

Varför ska jag använda den här ansiktsmasken?

Den här ansiktsmasken är perfekt för de som tycker om att ta en stund för sig själva och bara slappna av; den är också ett bra val för den som vill skämma bort sig själv. Kollagenmasken är perfekt för de som vill ge ansiktet ett snabbt lyft och reducera rynkor och fina linjer.

Hur använder jag Proto-col Collagen?

Applicera en mindre mängd av ansiktsmasken på ditt ansikte med hjälp av spateln som medföljer förpackningen. Sprid ut masken med en uppåt- och utåtgående rörelse. Vi rekommenderar att du använder fingrarna för att applicera masken kring ögonen. Massera försiktigt i cirkelrörelser efter att du lagt på masken och luta dig sedan tillbaka i 10 – 15 minuter. Avlägsna resterna med ljummet vatten och klappa huden torr med en handduk. Använd masken två gånger varje vecka.

Finns det några kända biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar. Men vi rekommenderar att du läser ingredienslistan för att du ska vara helt säker på att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Är du osäker bör du utföra ett fläcktest på insidan av din handled innan du använder produkten.

Ingredienser

Algextrakt – Är känt för sin förmåga att reducera fina linjer och rynkor.

Växtbaserat Kollagen – Stärker huden och gör den fylligare på ett naturligt sätt

Neroliolja – Har i vetenskapliga studier visat sig kunna läka hudproblem som synliga ådror, ärr och bristningar.

Magnesium – Upprätthåller cellbalansen i huden

Zink – Viktig för hudens celler och skyndar på läkningsprocessen.

Pantenol (Vitamin B5) – Bryts ner inuti huden till pantonsyra (Vitamin B5)

Vitamin B5 – Känd som en effektiv behandling mot solsveda eftersom den återfuktar huden på djupet, stimulerar cellförnyelse och hjälper till att läka mindre skador.

Vitamin C – Viktigt för att upprätthålla en hälsosam hud.

Vitamin E – Har läkande egenskaper och är även antiinflammatorisk. Skyddar cellerna från UV-skador och föroreningar i omgivningen.

Jojobaolja – Jojobaolja har använts under lång tid som en behandling mot torr hud och även som skydd mot oxidation av underhudsfett. Dessa två problem är de största orsakerna till hudens åldrande.

Coral seaweed – Ett naturligt skydd mot UV-strålar. Innehåller även kalcium och magnesium, som hjälper till att syresätta huden för ett ungdomligt och hälsosamt yttre.

Aloe Vera – Känt för att lugna och återfukta torr och solbränd hud. Detta är även huvudingrediensen i den återfuktande ansiktsmasken.